(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Napadač prilazi i ubada novinara u Užicu!
Foto: Printscreen

Operisan

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Napadač prilazi i ubada novinara u Užicu!

Crna Hronika -
Đokiću je izvađena slezina, rekla je portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević. Ona je navela da je operacija završena i da je Đokićevo stanje stabilno
1 / 3 Foto: Printscreen

UŽICE - Incident u Gradskoj kući u Užicu se dogodio danas oko 12 časova, kada je čovek preteći nožem povredio novinara Milana Đokića iz Užica.

Kako nezvanično saznajemo, napadač je uhapšen. Naime, novinar iz Užica je danas izboden nožem tokom konferencije za medije u Gradskoj kući kada je čovek sa nožem fizički nasrnuo na predstavnike Ekonomskog kokusa Narodne Skupštine Republike Srbije.

Novinar M. Đ. je napadnut bez razloga. On je izboden u predelu ispod rebara i trenutno se nalazi u bolnici u Užicu, gde lekari prate njegovo stanje.

Izvađena mu slezina

Đokiću je izvađena slezina, rekla je portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević. Ona je navela da je operacija završena i da je Đokićevo stanje stabilno.

"Đokić je zadobio jedan ubod sa leve strane grudnog koša, nakon zahvata je bio na intezivnoj nezi, a nedavno je premešten na odeljenje", rekla je Vasiljević.

http://www.youtube.com/watch?v=20MpIfkeQm0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track