Najnovije vesti

Pljačkaš zabo vlasnici stana šrafciger u vrat

Milan J. uhapšen posle razbojništva

Pljačkaš zabo vlasnici stana šrafciger u vrat

Crna Hronika
Kad su policajci ušli u kuću, razbojnik je pobegao kroz prozor. Odmah su krenuli u potragu za njim, a lisice su stavljene nedaleko od kuće koju je nameravao da opljačka

SMEDEREVO - Milan J. (22) uhapšen je zbog sumnje da je prilikom pljačke stana u Smederevu šrafcigerom ubo M. P. (58) u vrat i teško je povredio. Nesrećna žena je nakon ukazane pomoći u smederevskoj bolnici prevezena u beogradski Urgentni centar.
"Milan J. je u noći između nedelje i ponedeljka, oko tri sata posle ponoći, kroz prozor provalio u kuću M. P. Međutim, naleteo je pravo na nju, što ga je iznenadilo. Razbojnik je tad oborio ženu na pod i tražio da mu preda novac. M. P. je pokušala da se odbrani, a nasilnik je tad zgrabio šrafciger i ubo je u vrat", kaže izvor Kurira iz istrage.

Komšije su čule buku i zapomaganje i pozvale policiju.
"Kad su policajci ušli u kuću, razbojnik je pobegao kroz prozor. Odmah su krenuli u potragu za njim, a lisice su stavljene nedaleko od kuće koju je nameravao da opljačka", kaže naš sagovornik i dodaje da je pitanje da li bi M. P. preživela da ih komšije nisu alarmirale.

(Z. N.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...