GAZDA DRAGAN MANIJAK: Zvao je da beru bostan, pa pokušao da je siluje!

Devojka jedva uspela da se spase

GAZDA DRAGAN MANIJAK: Zvao je da beru bostan, pa pokušao da je siluje!

Crna Hronika -
Devojka se, kako je ispričala, prestravila i plačući molila gazdu da je ostavi na miru. Ipak, on nije reagovao na njene molbe i počeo je da svlači pantalone

Dvadesetjednogodišnja M. I. iz Laćarka prijavila je policiji izvesnog Dragana, kod koga je na pijačnoj tezgi prodavala voće, da je pokušao da je siluje u njegovoj vikendici u selu Divos, kod Sremske Mitrovice.

Uplakana devojka je pre dva dana došla u sremskomitrovačku policiju i ispričala da je jedva uspela da se spase od gazde, koji je hteo da je siluje.

"Ona je ispričala da izvesno vreme radi na pijačnoj tezgi i prodaje voće za osobu koju zna samo po imenu Dragan. Navela je da nikada nije imala probleme s njim, ali da je primetila da je on s vremena na vreme malo više zagleda. Ipak, sve je ostajalo na tome", priča izvor i dodaje da ju je Dragan 21. jula pozvao da u Divosu beru lubenice.

"Na njivi su nekoliko časova sakupljali bostan, a Dragan je potom predložio da odu u njegovu vikendicu, koja se nalazi u blizini, da se tamo malo okrepe. M. I. je pristala, ali čim su ušli u kuću, on je pokušao da je poljubi. Ona ga je odgurnula, što ga je razbesneleo", navodi izvor.

Počeo je da viče na nju psujući je i govoreći da i ona to želi, što je navodno primetio na pijaci.

"Dragan je ponovo nasrnuo na M. I., snažno je uhvatio za ruku i bacio je na krevet. Devojka se, kako je ispričala, prestravila i plačući molila gazdu da je ostavi na miru. Ipak, on nije reagovao na njene molbe i počeo je da svlači pantalone, kada je ona iskoristila trenutak da pobegne iz kuće. Nakon što je trčala više stotina metara, uspela je na lokalnom putu da ustopira jedno vozilo i njime se vrati u Laćarak", priča izvor.

On dodaje da je devojka potom došla u Policijsku upravu Sremska Mitrovica i dala izjavu o svemu što joj se dogodilo.

Čeka se tužilaštvoNadležni sremskomitrovački tužilac je obavešten o ovom slučaju i sada se čekaju njegove instrukcije.

"Sigurno će biti uzeta izjava od osobe koju je devojka označila kao napadača. Nakon toga videće se da li će biti pokrenuta istraga", kaže izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track