UHAPŠENA DVOJICA RUMUNA: Na auto-putu varali građane, uvaljivali im bižuteriju za novac
Foto: Kurir

Delili i lažne vizit karte

UHAPŠENA DVOJICA RUMUNA: Na auto-putu varali građane, uvaljivali im bižuteriju za novac

Crna Hronika -
Osumnjičeni se terete da su autoputu Beograd - Batrovci, na području Sremske Mitrovice, u dva navrata zaustavili automobile i pod izgovorom da im je vozilo u kvaru i da nemaju dovoljno novca za opravku, uzeli od oštećenih vozača po 1.000 franaka i 300 evra

BEOGRAD - Policija u Sremskoj Mitrovici saopštila je danas da je uhapsila dva državljanina Rumunije zbog sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

Kako se navodi, osumnjičeni su na autoputu Beograd - Batrovci, na području Sremske Mitrovice, u dva navrata zaustavili automobile i pod izgovorom da im je vozilo u kvaru i da nemaju dovoljno novca za opravku, uzeli od oštećenih vozača po 1.000 franaka i 300 evra.

"Da bi otklonili sumnju, u zalog su davali zlatni nakit za koji se ispostavilo da je bižuterija", piše u saopštenju. Dodaje se da je prilikom kontrole na graničnom prelazu Batrovci, kod osumnjičenih pronađen lažni zlatni nakit i vizit-karte koje su delili prevarenim osobama.

Osumnjičeni su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je rešenjem sudije Osnovnog suda otkazan boravak u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track