Pritvoren biznismen zbog pucanja iz kalašnjikova

Pucnjava

Pritvoren biznismen zbog pucanja iz kalašnjikova

Crna Hronika -
U saopštenju policije se navodi da se incident dogodio 17. aprila oko 23.00 časa u blizini sedišta preduzeća "MP plus" na periferiji Leksovca

LESKOVAC - Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu odredio je pritvor leskovačkom biznismenu Igoru Iliću (45) zbog sumnje da je iz "kalašnjikova" pucao u svog poslovnog partnera i vlasnika preduzeća "MP plus" Sašu Paunovića, za kojim je raspisana interna potrenica.

U saopštenju policije se navodi da se incident dogodio 17. aprila oko 23.00 časa u blizini sedišta preduzeća "MP plus" na periferiji Leksovca.

To preduzeće se bavi asfaltiranjem ulica i puteva na jugu Srbije.

Igor Ilić je posle kraće rasparve ispalio više hitaca iz automatske puške u pravcu Paunovića, koju je, inače, neovlašćeno držao i nosio.

Posle tog incidenta policija je, pored Ilića, privela još dve osobe, koje su potom puštene.Iz izvora bliskih istrazi Beta saznaje da je i Paunović pucao iz pištolja u pravcu Ilića, ali da je metak pogodio Ilićev automobil.

Paunović je u noći vatrenog okršaja nestao, pa je policija za njim raspisala internu poternicu.

Do rasprave i pucnjave je došlo, kako su preneli Betini izvori, zbog neraščišćenih poslovnih računa.Ilić je prilikom saslušanja izjavio da je Paunoviću iznajmio bazu za pravljenje asfalta, ali da ovaj nije redovno izmirivao svoja dugovanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track