LJUBINOG ČABARKAPU PREBILI ANDRIJINI LJUDI: Obračun u požarevačkom zatvoru Zabela!
Foto: Zorana Jevtić

Incident iza rešetaka

LJUBINOG ČABARKAPU PREBILI ANDRIJINI LJUDI: Obračun u požarevačkom zatvoru Zabela!

Crna Hronika -
Bivši dečko učesnice rijalitija „Farma“ Ljube Pantović povređen u tuči dve grupe zatvorenika. Pretpostavlja se da je napadnut jer je učestvovao u otmici kuma Andrije Draškovića

BEOGRAD - Aleksandar Čabarkapa, bivši dečko učesnice „Farme“ Ljube Pantović, pretučen je u zatvoru Zabela u Požarevcu, saznaje Kurir. On je povređen u sukobu dve grupe osuđenika, a nakon pregleda u požarevačkoj bolnici istog dana vraćen je u zatvor.

Incident se dogodio sredinom prošle nedelje tokom redovne šetnje u zatvorskom dvorištu. Prema nezvaničnim saznanjima, iza napada stoje prijatelji Andrije Draškovića, a sve navodno jer je Čabarkapa učestvovao u otmici njegovog kuma Nebojše Šarovića, za šta je osuđen krajem prošle nedelje.- Tokom boravka na otvorenom, odnosno u zatvorskom dvorištu, došlo je do svađe Čabarakape i njegovih ljudi s drugom grupom osuđenika. Ubrzo se razmena psovki i uvreda pretvorila u tuču, tokom koje je Čabarkapa izvukao deblji kraj. On je s povredama prevezen u požarevačku bolnicu, ali se ispostavilo da nije teško povređen, pa je nakon ukazane pomoći vraćen u ćeliju - navodi Kurirov dobro obavešteni izvor.

Osuđen u petakKako saznajemo, sukob je mogao da ima ozbiljnije posledice da zatvorska straža nije na vreme reagovala.- Stražari su bili prisebni i brzo su uspeli da razdvoje sukobljene strane. Protiv svih učesnika tuče pokrenut je disciplinski postupak - kaže naš sagovornik.Aleksandar Čabarkapa je u petak 24. jula osuđen pred Višim sudom u Beogradu na tri i po godine zatvora zbog toga što je u aprilu 2009. učestvovao u otmici Nebojše Šarovića, kuma i bivšeg Draškovićevog telohranitelja. Osim Čabarkape, osuđeni su i Nenad Pejović na tri i po godine i Vuk Mitić na tri godine robije.

Frka u zatvorskom dvorištu... Stražari brzo reagovali
Frka u zatvorskom dvorištu... Stražari brzo reagovali

Pucali mu na saradnika- Optuženi su, navodno, oteli Šarovića i odveli ga u jednu kuću u Kaluđerici. Tad su mu pucali oko glave kako bi ga uplašili i naterali ga da im preda automobile - podseća na izvor.Interesantno je da Čabarkapa, po ličnom zahtevu, nije bio prisutan na izricanju presudu, a zanimljivo je i to što je istoga dana u Velikom Mokrom Lugu hicima iz pištolja ranjen njegov saradnik Nemanja Mladenović (25) zvani Herpes. Mladenović je u policiji izjavio da je na njega pucao Nenad Pejović, koji je takođe istog dana osuđen sa Čabarkapom zbog otmice Šarovića, zbog čega je Pejović priveden u policiju i saslušan.

Andrija DraškovićPLATIO KAUCIJU, PA POBEGAO Andrija Drašković uhapšen je 22. juna na aerodromu u Splitu po poternici koju je za njim raspisala Belgija zbog učestvovanja u ubistvu Envera Hadrija. Drašković je uz kauciju od 100.000 evra pušten da na slobodi sačeka izručenje Belgiji. Bio je smešten u jednom hotelu u Splitu, ali je nestao pre nego što su Hrvati planirali da ga izruče. Pretpostavlja se da se biznismen sklonio u Srbiju ili u Crnu Goru.

Suparnik... Karađorđe Subotić
Suparnik... Karađorđe Subotić

Sapunica u KaluđericiLJUBAVNI TROUGAO, PRETNJE I SVAĐEAleksandar Čabarkapa hapšen je 2009. zbog iznude, dovođen je u vezu s pokušajem dva ubistva, sumnjičio se za razbojništva... Javnosti je postao poznat 2013, kad se saznalo za ljubavni trougao u kome se našao sa kik-bokserkom Ljubom Pantović i njenom tada maloletnom ćerkom Aleksandrom. Naime, dok je Ljuba Pantović bila u „Farmi“ i govorila da je u vezi s Čabarkapom, njena ćerka je zatrudnela s majčinim dečkom. U dramu se umešao i Ljubin bivši muž Karađorđe Subotić, koji je tvrdio da je Čabarkapa 2009. pokušao da ga ubije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja