HOROR NA KATUNU IZNAD PLUŽINA: Napasnik (64) pokušao da siluje devojčicu od 10 godina
Foto: Thinkstock

Nasilniku određen i pritvor

HOROR NA KATUNU IZNAD PLUŽINA: Napasnik (64) pokušao da siluje devojčicu od 10 godina

Crna Hronika -
M.D. je pre 10 dana devojčicu koja je prolazila pored njegove kolibe tražeći druga pozvao da joj navodno kaže poruku koju treba da prenese njenoj babi. Devojčica je odbijala da uđe, ali joj je rekao da je u pitanju nešto veoma važno i da to mora da joj šapne

PLUŽINE - M.D. (64) iz Plužina uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje 10-godišnju devojčicu. Njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor, a danas će biti priveden istražnom sudiji.

Nezvanično, tužilaštvo će sudiji predložiti određivanje pritvora. Pokušaj silovanja dogodio se 26. jula na jednom od katuna u Opštini Plužine, ali je tamošnjoj policiji prijavljen tek 3. avgusta, kada je M. D. i uhapšen.

Kako se sumnja, on je pre 10 dana devojčicu koja je prolazila pored njegove kolibe tražeći druga pozvao da joj navodno kaže poruku koju treba da prenese njenoj babi. Devojčica je odbijala da uđe u njegovu kolibu, ali joj je rekao da je u pitanju nešto veoma važno i da joj to mora šapnuti. Kada je prišla kolibi, videla je u njoj 7-godišnjeg dečaka, ka kojem se okrenula.

M. D. je, prema navodima iz prijave, taj momenat iskoristio i sa leđa je uhvatio preko grudi, a zatim joj je grubo zadržao glavu i poljubio u usta. Devojčica je počela da vrišti i plače, i molila je dečaka da otrči kod njene babe.

Prema informacijama lista, sedmogodišnjak se potpuno ukočio od stresa i nije mogao da joj pomogne. Devojčica je uspela nekako da se otrgne i pobegne. M. D. je, navodno, trčao za njom, ali je nije stigao.

U ponedeljak veče, pošto je policiji u Plužinama prijavljen događaj, inspektori su pretresli kolibu M. D. i pronašli pištolj i pušku bez dozvole. Osim za pokušaj silovanja, policija ga tereti za nelegalno držanje oružja. Devojčica je boravila kod babe u katunu.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track