GLUMICA MINA LAZAREVIĆ U POLICIJI: Muž će ubiti decu i mene!

Novi detalji o prebijanju glumice

GLUMICA MINA LAZAREVIĆ U POLICIJI: Muž će ubiti decu i mene!

Crna Hronika -
Policajci koji su intervenisali posle drame u stanu na Zvezdari posvedočili da je uplakana glumica bila izbezumljena od straha nakon što ju je suprug Goran Stanić pretukao

BEOGRAD - Glumica Mina Lazarević (40), koju je baletski igrač Goran Stanić (42) brutalno prebio i izbacio iz stana, plašila se da će pijani muž ubiti i nju i njihovo dvoje maloletne dece!Kako Kurir nezvanično saznaje, policajci iz stanice Novi Beograd juče su na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu potvrdili da je glumica bila izbezumljena od straha kada je prijavila da se u njihovom stanu na Zvezdari odigrala prava drama.Strah i suze- Ubiće i mene, i decu, i mog oca koji je ostao u svom stanu u istoj zgradi. Molim vas, preduzmite nešto. On ima oružje u kući - navodno je glumica molila policajce koji su došli na poziv u stan njene kume na Novom Beogradu, u koji se privremeno s decom sakrila od muža.Goran Stanić, podsetimo, iste večeri kada se Mina obratila za pomoć, 1. avgusta, uhapšen je i od tada je u pritvoru. Osim nasilja u porodici, on se sumnjiči i za nelegalno držanje automatske puške, kao i četiri kapisle za detonatore, koje je policija pronašla u stanu nakon što je došla na poziv Mine Lazarević.- Tog dana sam bio u patroli s koleginicom kad smo primili poziv. Incident se dogodio na Zvezdari, ali smo mi izjavu uzeli na Novom Beogradu jer je žena koja je pretrpela nasilje s decom pronašla utočište u kuminom stanu. Bila je uplašena, plakala je i ponavljala da se plaši da će muž sve da ih ubije - izjavio je, kako Kurir nezvanično saznaje, policajac koji je te večeri bio u patroli.Pucao s teraseKako je naveo, dok je razgovarao s Minom, primetio je crvenilo na njenom licu, kao i modrice po rukama.- On je ispričao da su odmah obavestili kolege iz PS Zvezdara, koji su, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva, otišli u stan u Ulici Živka Davidovića, gde se incident dogodio - kaže sagovornik iz istrage. Kako navodi, policajci su u stanu pronašli i automatsku pušku iz koje je Stanić te večeri pucao s terase.Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu protivi se predlogu branioca okrivljenog Gorana Stanića da mu sud ukine pritvor, saopšteno je juče iz tog tužilaštva.- Ispitana su dva svedoka od planiranih pet, jer se preostalo troje nije odazvalo pozivu - potvrđeno je iz tužilaštva.

SaslušanjeOTAC IZOSTAO ZBOG BOLESTI

U Prvom osnovnom tužilaštvu juče je, kako Kurir nezvanično saznaje, trebalo da budu saslušani i Minin otac Ljubiša Lazarević, kao i kuma i brat glumice. Međutim, njih troje nisu se pojavili, a otac je navodno izostanak opravdao bolešću. Minin otac, inače dirigent Pozorišta na Terazijama u penziji, otkrio je ranije da je Stanić tokom drame u stanu na Zvezdari u njegovu ćerku čak i uperio pištolj.

NOVI STARS: Topalkova ćerka voli Šarićevog sestrića

Kurir vam svake srede poklanja STARS magazin o poznatima

Novi broj najtiražnijeg magazina o poznatima STARS, otkriva da je ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka zavela rođaka poznatog narko - bosa.

Topalko zahteva od Helene da raskine vezu sa Filipom Rovčaninom.

Za novi broj Starsa zavodnik Vlada Mandić otkriva da se razveo od žene ali da ne planira brak sa sadašnjom devojkom Jasminom.

Ovo i još više intrigantnih i ekskluzivnih vesti očekuje vas u novom broju magazina Stars, koji vam Kurir poklanja svake srede.

Pratite KURIR na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track