POZADINA UBISTVA U SMEDEREVU: Ubio ga i bacio u bunar zbog 20.000 evra
Foto: Nebojša Mandić

Portal Kurir otkriva

POZADINA UBISTVA U SMEDEREVU: Ubio ga i bacio u bunar zbog 20.000 evra

Crna Hronika -
Osumnjičenom Pavlu S. određen pritvor a na izvlačenju tela iz bunara, koji je dubok više od 20 metara a širok samo 55 cm, angažovana je i Žandarmerija

Pavle S. (49) iz sela Udovice kod Smedereva priznao tokom saslušanja je da je ubio Živojina J. (50) iz Smedereva zbog duga od najmanje 20.000 evra, saznaje Kurir.

Izvor iz istrage okriva detalje ovog monstruoznog zločina. On kaže da je juče ujutru oko 7.30 supruga ubijenog je došla u policiju i prijavila nestanak. Odmah se krenulo u potragu i u Mladenovcu je pronađen autombil žrtve koji je bio zapaljen. Nakon toga potraga je pojačana i posle 12 sati operativnog rada, sinoć oko 20 časova utvrđeno je da je ubijeni bio u selu Udovice, u dvorištu osumnjičenog. On je odmah priveden na razgovor.

"On je tokom razgovora priznao da je žrtva bila kod njega pre dva dana i da je on ubijenom dugovao najmanje 20.000 evra. Kazao je da je ubijeni Živojin došao kod njega u vezi duga, a da mu je on rekao da nema, da će mu vratiti kasnije, do kraja godine Priznao je da su se tu posvađali, da je uzeo karabin i da ga je ubio. Potom je, kako je naveo, sačekao da padne mrak, zatim stavio telo u prikolicu a preko neki šut i odvezao ga na nepsristupačni deo u selo Orašac i bacio u bunar, a onda nabacao šut preko njega. A kada se rešio tela, kako je kazao, odvezao je žrtvin auto u selo Dubona kraj Mladenovca i tamo ga zapalio", rekao je osumnjičeni tokom saslušanja.

Njemu je određen pritvor a na izvlačenju tela iz bunara, koji je dubok više od 20 metara i širok samo 55 cm, angažovana je i Žandarmerija.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track