(VIDEO) INSPEKTOR PAO ZBOG 3.000 EVRA MITA: A bio je maneken u spotu Nataše Bekvalac!
Foto: Printscreen Youtube, Damir Dervišagić

Molio kolege da ga ne hapse

(VIDEO) INSPEKTOR PAO ZBOG 3.000 EVRA MITA: A bio je maneken u spotu Nataše Bekvalac!

Crna Hronika -
On se tereti da je tražio i dobio 3.000 evra da ne bi podnosio pravo činjenično stanje u krivičnoj prijavi vezanoj za prevarantske i kriminalne aktivnosti jedne osobe iz okoline Novog Sada

NOVI SAD - Zoran D. (38) iz Petrovaradina, inspektor novosadske kriminalističke policije, uhapšen je juče zbog sumnje da je primio mito od 3.000 evra.Njemu je juče oko 13 časova prilikom hapšenja oduzeta policijska legitimacija, oružje i uniforma.

"Zoran je plakao i molio kolege da ga ne hapse. Sve vreme je tvrdio da nije kriv i da ga ne vode u zatvor", priča naš sagovornik iz istrage.On se tereti da je tražio i dobio 3.000 evra da ne bi podnosio pravo činjenično stanje u krivičnoj prijavi vezanoj za prevarantske i kriminalne aktivnosti jedne osobe iz okoline Novog Sada.

"Hapšenje je usledilo nakon višenedeljnih zajedničkih aktivnosti Službe unutrašnje kontrole iz Beograda i najužeg rukovodstva novosadske policije", kaže izvor Kurira.Zoran u Policijskoj upravi Novi Sad radi duže vreme, oženjen je i ima dvoje dece. Kako nezvanično saznajemo, i Zoranov pokojni otac radio je u Policijskoj upravi Novi Sad.Ovaj policajac je inače poznat i kada je svojevremeno bio akter spota Nataše Bekvalac za pesmu „Navika“, u kojem je glumio manekena.

Zoran D. inače u PU Novi Sad radi već duže vreme, oženjen je i ima dvoje dece. Kako se nezvanično saznaje i Zoranov pokojni otac radio je takođe kao inspektor u novosadskoj policiji.

Zoranu je određeno zadržavanje i u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track