SAOBRAĆAJKA KOD AERODROMA: Pijani vozač izazvao sudar, poginula devojka (29), a dete (2) povređeno
Foto: Marina Lopičić

Put Beograd- Niš

SAOBRAĆAJKA KOD AERODROMA: Pijani vozač izazvao sudar, poginula devojka (29), a dete (2) povređeno

Crna Hronika -
Dete i mlađi muškarac prevezeni su u Urgentni centar, rekla je Radaković i dodala da se saobraćajna nesreća dogodila na autoputu za Šid oko 200 metara pre skretanja za aerodrom

BEOGRAD - Mlađa žena (29) poginula je, a povređeni su dvogodišnje dete i mlađi muškarac u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 23.30 sati na autoputu, u pravcu prema Šidu, izjavila je jutros dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.

Dete i mlađi muškarac prevezeni su u Urgentni centar, rekla je Radaković i dodala da se saobraćajna nesreća dogodila na autoputu za Šid oko 200 metara pre skretanja za aerodrom i da su na lice mesta upućene dve lekarske ekipe.

Kako javlja TV Pink nesreća se dogodila kada je vozač BMW smederevskih tablica udario u drugi autombil. Žena koja je bila u vozilu na mestu je poginula, a muškarac koji je vozio bio je povređen. On je pred policijom negirao da je vozio automobil, ali je alkotestom utvrđeno da je imao 1,5 promila alkohola u krvi. Un je posle ukazane lekarske pomoći zadržan u policiji.

Radaković je istakla da se rano jutros oko 04.35 sati dogodio i saobraćajni udes na uglu ulica Vojislava Ilića i Gospodara Vučića u kojem je povređen muškarac star 42 godine, koji se žalio na bol u vratu, a prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Radaković i dodala da su se lekarima najčešće obraćali srčani bolesnici, hipertoničari i astmatičari. Radaković je savetovala svakodnevnu umerenu fizičku aktivnost, redovnu terapiju i povećani unos vitamina, voća i povrća.

( Tanjug/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track