Čumetu krivična zbog prekucavanja šasije

Ivana Buha saslušana u tužilaštvu

Čumetu krivična zbog prekucavanja šasije

Crna Hronika -
Policija je pre nekoliko dana privela Slobodana Petoševića, vlasnika servisa „Petošević“, kog je Buhina supruga, od koje se razvodi, optužila da je prekucao brojeve

BEOGRAD - Protiv svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, kako Kurir nezvanično saznaje, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je prekucao brojeve šasije na skupocenom „ferariju“, koji je potom poklonio supruzi Ivani Buhi Tulović.Policija je pre nekoliko dana privela Slobodana Petoševića, vlasnika servisa „Petošević“, kog je Buhina supruga, od koje se razvodi, optužila da je prekucao brojeve.

- Ivana Buha saslušana je juče u Trećem osnovnom tužilaštvu. Ponovila je ranije iznete optužbe da je njen suprug angažovao Petoševića da mu prekuca brojeve na ukradenom automobilu. Navela je i da mu je prijatelj iz Sirije poslao tablice iz te države - kaže izvor Kurira iz istrage. Kako navodi, i Petošević je na saslušanju priznao da je učestvovao u kriminalnoj radnji. Ivana Buha navodno je rekla da je posle hapšenja supruga shvatila da je auto neregularan i zbog toga ga je predala policiji.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track