SUDAR TRI KAMIONA KOD KARLOVCA: Prvom pukla guma, drugi stao kao pomoć, a treći naleteo na njih
Foto: Profimedia

poginuo vozač

SUDAR TRI KAMIONA KOD KARLOVCA: Prvom pukla guma, drugi stao kao pomoć, a treći naleteo na njih

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je jednom kamionu na samom vijaduktu Drežnik pukla guma.Iza njega stao je drugi teretnjak da pomogne prvom kamiondžiji, a tada je na njih naleteo treći kamion i ubio jednog od vozača

KARLOVAC – Jedan vozač je poginuo, a drugi teško povređen u sudaru tri kamiona koji se dogodio u utorak uveče na vijaduktu Drežnik na auto-putu A1 kod Karlovca.

Nesreća se prema nezvaničnim informacijama dogodila kada je jednom kamionu na samom vijaduktu Drežnik pukla guma. Vozač se navodno zaustavio kako bi promenio gumu, dok je iza njega stao drugi kamiondžija da eventualno pomogne kolegi u nevolji.

Međutim tada je na oba kamiona naleteo treći teretnjak i prouzrokovao tešku saobraćajnu nesreću sa tragičnim posledicama.

U nesreći jedan vozač je poginuo, dok je drugi teško povređen, a najviše sreće imao je vozač koji je u stravičnom naletanju prošao bez povreda.

Naime policija je na mestu nesreće zatekla i jedan motocikl, pa se u početku zaključivalo da je i on jedan od učesnika saobraćajke. Saobraćajci su čak gledali da li slučajno motociklista prilikom naletanja nije pao sa vijadukta, ali se ispostavilo da je motocikl prilikom naletanja ispao sa jednog od tri kamiona.

Zbog ove teške nesreće, saobraćaj na auto-putu je bio sokoro u osmočasovnom prekidu jer je policijski uviđaj trajao dugo, a vatrogasci i putari su dosta dugo sa puta uklanjali ulje i mnogo zaostalih predmeta iz nesreće, piše Kaportal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track