Pančevac sišao sa zgrade suda
Foto: KURIR

Drama u Pančevu

Pančevac sišao sa zgrade suda

Crna Hronika -
Muškarac se sa komšijom sudio zbog septičke jame i nezadovoljan presudom tražio je da se predsednik suda smeni

PANČEVO - Stariji muškarac popeo se oko 9.30 na krov zgrade suda u Pančevu i preti da će skočiti, jer je nezadovoljan sudskom presudom.

Predstavnici policije pregovaraju sa muškarcem koji je na krovu suda, a ispred zgrade nalaze se i vatrogasne ekipe.

Muškarac koji preti da će skočiti sa zgrade je, prema nezvaničnim saznanjima, iz Banatskog Karlovca i izgubio je parnicu protiv komšije.

Muškarac je dovikivao sa krova zgrade suda da je revoltiran time što je izgubio parnicu i traži da presuda bude izmenjena, a predsednik suda, koga smatra odgovornim, smenjen.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se sa komšijom sudio zbog septičke jame.

Policajci i dalje pokušavaju da pregovaraju sa čovekom koji je sa krova u nekoliko navrata viknuo da se zove Bogdan Petković i da je iz Banatskog Karlovca.

On je u jednom trenutku od policajaca zatražio lek za smirenje, ali nije dopustio da mu lek donesu na krov.Ispred zgrade su i vatrogasne ekipe, kao i veliki broj građana koji prati šta se dešava.

Petković je izgubio parnicu oko septičke jame sa komšijom, pa se nezadovoljan popeo na krov suda i preti da će skočiti.

On traži da presuda bude izmenjena, a predsednik suda, koga smatra odgovornim, smenjen.Zgrada suda u Pančevu ima tri sprata.Zgrada suda u Pančevu ima tri sprata.

Muškarac sišao sa krova zgrade suda u Pančevu Pregovarači policije uspeli su oko 14.30 da ubede čoveka koji se popeo na krov Višeg suda u Pančevu da siđe odatle, a nakon toga on je odvezen kolima Hitne pomoći.

U pregovorima je učestvovao i brat tog čoveka, koji je nekoliko puta sa vrha zgrade suda viknuo da se zove Bogdan Petrović i da je iz Banatskog Karlovca.

Čovek se na zgradu suda popeo oko 9.30, a u jednom trenutku je tražio od policije da mu donese lek za smirenje.

Međutim, odbio je da policajci lek donesu na krov.

"Bezbednosne kamere u sudu zabeležile su da je Petković sedeo na trećem spratu zgrade (suda), a potom naglo ustao, razbio staklena vrata koja vode na krov i popeo se gore", rekla je za agenciju Beta portparolka Višeg suda Sandra Medaković.

Ona je dodala da su dok je Petković bio na krovu pregledani sudski spisi i da nije pronađen predmet koji bi se odnosio na Petkovića.

"Nisu nam poznati pravi motivi njegovog čina", rekla je portparolka suda.

Petković je imao parnicu sa komšijom pred Odeljenjem Višeg suda u Alibunaru.

Petković je sa vrha zgrade tražio da presuda u njegovom slučaju bude izmenjena, a predsednik suda, koga smatra odgovornim, smenjen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track