MAJA ADROVAC OTKRIVA NARUČIOCE ATENTATA NA BEKA: Tužilac na potezu?
Foto: Dragan Kadić

Obrt

MAJA ADROVAC OTKRIVA NARUČIOCE ATENTATA NA BEKA: Tužilac na potezu?

Crna Hronika -
Istraga pokušaja ubistva biznismena Milana Beka, koji je 14. novembra prošle godine preživeo sačekušu ispred svoje kuće na Senjaku, mogla bi da dobije značajan obrt, pišu beogradski mediji

Maja Adrovac, koja već tri meseca boravi u pritvoru, zatražila je da hitno razgovara sa tužiocem. Postala je kooperativnija kada je shvatila da je terete ozbiljni dokazi i da bi godinama mogla da ostane u pritvoru.

Istraga pokušaja ubistva biznismena Milana Beka, koji je 14. novembra prošle godine preživeo sačekušu ispred svoje kuće na Senjaku, mogla bi da dobije značajan obrt, pišu beogradski mediji.

Maja Adrovac, glavnooosumnjičena i za sada jedina privedena u ovom slučaju, već danima traži da ragovara sa ljudima koji vode istragu. Još niko ne zna šta je tačno razlog ovog zahteva, ali izgleda da je Adrovčeva shvatila da je u velikom problemu kada joj je treći put zaredom određen pritvor.

U policiji i tužilaštvu niko nije bio raspoložen da komentariše ove navode.

Za razgovor je jedino bio raspoložen branilac Maje Adrovac, Dalibor Katančević koji priznaje da je njegova klijentkinja u teškoj depresiji,ali da nije tražila sustret sa tužiocem.

- Niti je ranije bilo sastanaka, niti je to sad tražila. Lažu oni koji su vam to rekli! - ističe Katančević, a prenosi list Informer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track