TRAGEDIJA U LAZAREVCU: Mala Anđela (6) poginula, otac se bori za život!

Teška saobraćajna nesreća

TRAGEDIJA U LAZAREVCU: Mala Anđela (6) poginula, otac se bori za život!

Crna Hronika -
Anđela Marković (6) stradala kad je „jaguar“ kojim je upravljao njen otac Predrag (37) sleteo s puta i velikom brzinom udario u drvo

LAZAREVAC - Šestogodišnja Anđela Marković poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Lazarevcu kad je „jaguar“ kojim je upravljao njen otac Predrag (37) sleteo s puta i udario u drvo.Devojčica je preminula u bolnici, dok je otac s teškim povredama prebačen na VMA.Tragedija se dogodila preksinoć oko 23 sata u Ulici 1.300 kaplara u Lazarevcu. Do udesa je došlo kad je Predrag po povratku iz sela Kruševice iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom i velikom brzinom se zakucao u drvo.Stevan Klinovski, ispred čije se kuće dogodila nesreća, kaže da ga je probudio strašan tresak.Stravičan prizor- Sin je uleteo u sobu i počeo da budi mene i suprugu, rekao nam je da se automobil zakucao u drvo ispred naše kuće - priča Klinovski i dodaje:- Automobil je bio zaboden u kanal, prednji deo mu je bio potpuno smrskan, a ispod haube se video plamen i dim. Video sam da se unutra nalaze čovek i devojčica, koja je sklupčana ležala na prednjem sedištu. Ubrzo su došli vatrogasci i isekli automobil. On objašnjava da je čuo da je Anđela sedela na zadnjem sedištu, ali je od siline udarca preletela. Njegova supruga Dragana nije mogla da zaustavi suze.- Devojčica je bila u teškom stanju, ali smo videli da još uvek diše. Cele noći sam se molila da malena preživi, a onda smo čuli da je umrla - kaže Dragana Klinovski i navodi da su čuli da je on samohrani otac.Živeo sam sa ćerkomU Kruševici kod Lazarevca žive Anđelini rođaci.- Predrag je poreklom odavde, ali sa ocem ne govori već 15 godina. Često je dolazio u posetu sestri, kod koje je dovodio ćerkicu. Tog dana sam ga video u selu, sedeo je i pio ispred prodavnice - priča rođak porodice Marković.- Kažu ljudi da je bio pijan, ne znam šta da mislim - navodi rođak i dodaje da je Predrag prodavao drva.- Anđelu je često vodio sa sobom jer nije imao ko da je čuva. On ne zna da je nastradala - priča rođak.Predrag iz prvog braka ima 12-godišnju ćerku. Pre nekoliko godina oženio se Draganom, s kojom ima Anđelu.

Mesto udesa... Auto se zakucao u drvo
Mesto udesa... Auto se zakucao u drvo

KomšijeMAJKA U INOSTRANSTVUU porodičnom domu Markovića u Lazarevcu juče nije bilo nikoga.- Žena ga je ostavila i otišla u inostranstvo. Tamo radi. Nju su obavestili, tako da očekujemo da će se pojaviti - rekle su komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja