TRAGEDIJA: Najbolji drugovi stradali u sudaru sa šleperom!
Foto: Dragan Kadić

Stravična saobraćajka

TRAGEDIJA: Najbolji drugovi stradali u sudaru sa šleperom!

Crna Hronika -
Nemanja Jovanović (18) iz Klenka je poginuo, a Darko Stojanović (21) i Branko Božić (18) teško su povređeni kad su audijem udarili u kamion

RUMA - Nemanja Jovanović (18) iz sela Klenka je poginuo, a Darko Stojanović (21) i Branko Božić (18) iz istog mesta teško su povređeni kad su „audijem“ udarili direktno u kamion. Jovanović je preminuo na licu mesta, dok se lekari bore za život Stojanovića i Božića.Nesreća se dogodila u petak, oko jedan sat posle ponoći, između sela Platičevo i Klenak na putu Ruma-Šabac. „Audi“ s tablicama BiH u kojem su bili najbolji drugovi iz Klenka kretao se ka tom selu kad se iz još neutvrđenih razloga sudario s kamionom sa prikolicom.Zvona za stradale- „Audi“ je bio potpuno uništen od siline udarca. Automobil je udario direktno u šleper. Jedan od putnika na mestu je ostao mrtav, druga dvojica jedva su izvučeni iz olupine - navodi izvor iz istrage.Zasad nije poznato ko je upravljao automobilom, a kako nezvanično saznajemo, vozilo je pripadalo porodici Darka Stojanovića.- Darko i Branko su u Urgentnom centru u Beogradu i lekari se, kako čujemo, i dalje bore za njihov život. Darka su lekari morali da stave u veštačku komu zbog ozbiljnosti povreda. Kažu da su mu polomljene obe butne kosti i povređena slezina, dok Branko ima unutrašnje krvarenje - pričaju komšije.Meštani Klenka su u šoku posle vesti o tragediji. U spomen na nastradalog momka tokom dana oglasila su se i zvona na seoskoj crkvi. Po ulicama Klenka i ispred lokala u centru skupljaju se meštani i u neverici prepričavaju šta se dogodilo.Otac u šoku- To su mnogo dobra deca, drugovi iz detinjstva. Nemanjin otac drži u centru sela kafanu. Otkad su mu javili šta se dogodilo, može da dođe sebi od šoka. Darko je zaposlen u JKP „Komunalac“ iz Rume, a Brankovi roditelji imaju nekoliko plastikarnica - pričaju meštani Klenka.

Selo zavijeno u crnoMOLIMO SE BOGU DA PREŽIVEDvorište porodične kuće Nemanje Jovanovića juče je bilo puno rodbine, prijatelja i komšija. Niko nije želeo da govori, osim da će Nemanjina sahrana najverovatnije biti u nedelju. Isto je i u porodicama teško povređenih mladića.- Molimo se bogu da prežive. Znam tu decu od malih nogu. Darko nam je svakog meseca dostavljao račune za komunalno. Svaki put se ispričamo. Divan je i vaspitan mladić - priča komšija porodice Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track