LAKŠE POVREĐENA DVA POLICAJCA: Uhapšena dvojica Leskovčana dok su pljačkali kuću
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Zatečeni na izlazu iz kuće

LAKŠE POVREĐENA DVA POLICAJCA: Uhapšena dvojica Leskovčana dok su pljačkali kuću

Crna Hronika -
Osumnjičeni se terete da su u naselju Slavko Zlatanović obili porodičnu kuću iz koje su nakon premetačine odneli, dva televizora, monitor za kompjuter, mikrotalasnu pećnicu, mikser, električni sekač i drugi alat čija je vrednost procenjena na oko 100.000 dinara

LESKOVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S.F.(1984) i D.A.(1983) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela, teška krađa i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira.

Osumnjičeni se terete da su tokom noći 2. oktobra u naselju "Slavko Zlatanović" u Leskovcu obili porodičnu kuću iz koje su nakon premetačine uzeli, dva televizora, monitor za kompjuter, mikrotalasnu pećnicu, mikser, električni sekač i drugi alat čija je vrednost procenjena na oko 100.000 dinara.

Policajci su osumnjičene nakon izlaska iz kuće primetili i uhapisli, a tom prilikom su dva policajca zadobila lakše povrede.

Sudija za prethodni postupak je osumnjičenima po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, odredio pritvor, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja