Najnovije vesti

U ZABELI GA ČEKA STARI NEPRIJATELJ: Čabarkapa sprema osvetu Kristijanu!
Foto: Dragana Udovički, Zor

Sukob iz 2010. godine

U ZABELI GA ČEKA STARI NEPRIJATELJ: Čabarkapa sprema osvetu Kristijanu!

Crna Hronika
Golubović mora na izdržavanje kazne zbog dilovanja droge, a tamo već boravi Aleksandar Čabarkapa, bivši dečko učesnice „Farme“ Ljube Pantović. Kristijan je Čabarkapu prebio 2010. u CZ

BEOGRAD - Aleksandar Kristijan Golubović, kom je sud odbio molbu da odloži izdržavanje kazne u Zabeli dok se ne završi rijaliti „Farma“, u ovom požarevačkom zatvoru dočekaće neprijatno iznenađenje - poznati osuđenik s kojim je godinama u lošim odnosima.Aleksandar Čabarkapa, kog je, prema sopstvenom priznanju, Golubović pretukao dok su bili cimeri u ćeliji CZ, već izdržava kaznu u toj ustanovi.- Čabarkapu sam ubio od batina. Posle mene su ga zvali „zečja usna“ jer su mu usta bila pocepana - izjavio je ranije za medije Golubović, opisujući kako je pretukao Čabarkapu.Hvalio se po medijimaSukob između dvojice robijaša navodno se dogodio 2010. dok su obojica bila u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu. Golubović je u januaru 2010. uhapšen zbog optužbi da je trgovao narkoticima i zbog toga je osuđen na osam godina zatvora, dok je Čabarkapa tada bio u pritvoru zbog iznude. Tokom 2013. umalo se ponovo nisu sreli u pritvoru u Ustaničkoj ulici, ali pošto nije bilo kontakta između njih, sukob se nije ni dogodio.Zbog toga bi ljuti neprijatelji, prvi put od incidenta, mogli da se sretnu upravo u Zabeli.- Čabarkapa je u Zabeli već duže vreme i ima svoju ekipu. Batine Kristijanu nije zaboravio. On nikome nije ostao dužan, pa ne verujem ni da će Goluboviću. Pogotovo što se Kristijan hvalio po medijima kako ga je tukao, a takve stvari se ne praštaju. Ako mu se ukaže prilika, Čabarkapa će mu vratiti milo za drago - rekao nam je jedan Čabarkapin prijatelj.Sa bivšim dečkom učesnice „Farme“ Ljube Pantović, koji je, dok je ona boravila u rijalitiju, začeo dete sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić, Kristijan je u sukob došao jer je navodno Čabarkapa maltretirao druge zatvorenike.- Maltretirao je jednog starijeg zatvorenika. Čuvarima i policajcima svašta je govorio i psovao ih. Tukao sam ga deset minuta. Molio me je da prestanem - ispričao je tada Kristijan, koji bi uskoro trebalo da se sa imanja u Lisoviću preseli u Zabelu kod Požarevca.Karađorđe: Tukao ga jeDa je Kristijan tukao Čabarkapu, potvrdio je i Karađorđe Subotić, njegov nesuđeni tast.- Kristijan i ja smo dobri prijatelji, poznajemo se dugo, zajedno smo išli u osnovnu školu. On i Čabarkapa bili su kratko cimeri i tada se dogodio sukob - potvrdio je Subotić.Inače, Čabarkapa u Zabeli izdržava kaznu od tri godine i dva meseca zbog otmice Nemanje Šarovića, kuma Andrije Draškovića.

BatineČABARKAPA PRETUČEN I U JULUAleksandar Čabarkapa zadobio je povrede i u sukobu dve grupe zatvorenika u Zabeli u julu ove godine. Spekulisalo se da je napadnut upravo zbog otmice kuma Andrije Draškovića. Interesantno je da je i Golubović u izjavama za medije tvrdio da je svojevremeno udarao šamare Draškoviću.

Incident u Novom PazaruŽANDARMERIJA SPASAVALA KRISTIJANAKristijan Golubović bio je akter incidenta koji se dogodio prošle godine u sportskoj hali u Novom Pazaru. Uoči MMA borbe Novopazarca Adnana Alića i Kristijana Golubovića počela je opšta tuča u kojoj je i brat rijaliti zvezde zadobio povrede.- Pristalice Adnana Alića htele su da tuku i Kristijana. On je uspeo da iz ringa pobegne u svlačionicu i tamo se krio. Nije hteo da izađe sve dok pripadnici Žandarmerije nisu došli i ispratili ga do Raške - ispričao je očevidac incidenta za Kurir.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...