SAM ĆU UHVATITI MARIJINOG UBICU: Vozač džipa smrti iz Novog Sada još u bekstvu!

Ispovest očajnog supruga

SAM ĆU UHVATITI MARIJINOG UBICU: Vozač džipa smrti iz Novog Sada još u bekstvu!

Crna Hronika -
Neću se smiriti dok ne nađem vozača džipa Gorana Šarca, koji je pregazio moju ženu, kaže Milan Đarmati, muž stradale Marije (28)

NOVI SAD - Krije se kao kukavica, a pregazio je moju suprugu, majku četvorogodišnje devojčice, i ostavio je na ulici. Kada već ne mogu nadležni organi, neću se smiriti dok ga sam ne uhvatim - kaže za Kurir Milan Ðarmati, suprug Marije Milišić (28), koju je prošle godine na pešačkom prelazu usmrtio džipom Goran Šarac (29) i koji je još uvek u bekstvu.- Kada kod čujem u medijima da je neko ubio pešaka i pobegao, setim se stradanja moje Marije. I uvek ista priča. To su kukavice koje dodaju gas posle ubistva, pa se još toliko kriju. Ljudi smo, treba jednom drugom da pomažemo, a ne da nekog ostavite nasred ulice i pobegnete. Treba pod hitno da se pooštre kazne za takva dela - kaže Đarmati, koji, kako navodi, sada živi za njihovu četvorogodišnju ćerkicu, kao i za moment kada će ubica njegove žene biti iza rešetaka.Tražiću ga sam- Čuo sam da je viđen u Berlinu, da ima poternice u Hrvatskoj i Srbiji. Sramota je da se takva jedna osoba još kreće slobodno. Guram svoje i neću se smiriti dok ga ne uhvatim - kaže razočarano Milan Đarmati.On sumnja da ga neki moćnik štiti i pokriva jer je finansijski jak.- To mu neće pomoći. Neću odustati, tražiću ga sam - kaže naš sagovornik.Podsetimo, Marija je poginula 1. decembra 2014, kada je na Somborskom bulevaru na pešačkom prelazu na nju naleteo džip „čiroki“, za čijim je volanom bio Goran Šarac iz Sremskih Karlovaca, a zatim je na nju naleteo taksi.Šarac je džip uz pomoć trojice saučesnika isekao u delove, koje su prodali topionici. Goran je nudio novac onome ko preuzme odgovornost da je pregazio devojku.

Begunac... Goran Šarac
Begunac... Goran Šarac

Međunarodna poternica

- Iza sebe ima debeo dosije, a raspisana je i međunarodna poternica Hrvatske zbog razbojništva. U poternici MUP Hrvatske, napisano je da je reč o naoružanoj osobi koja je izrazito opasna - kaže sagovornik iz istrage.

VOZAČI UBICEMarko Milićev (34)Jul 2014 - Marko Milićev „kantrimenom“ usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, pa pobegao. Milićev je uhapšen u Kini.Uroš Mikić (22)Maj 2015 - Uroš Mikić na Vidikovcu je „golfom 2“, koji je vozio bez dozvole, usmrtio Marka Jovanovića (31). Uhapšen je posle tri dana.Danilo Vukovljak (57)Januar 2015 - Danilo Vukovljak „seatom“ u Surčinu naleteo na Saru Marjanović (17) i Milicu Spirić (17), pa pobegao. Kasnije se predao.Denis Č. (26)Jun 2015 - Denis Č. pozajmio „golf 3“ od devojke, pregazio u Zemunu pešaka Osmana Zolozića i pobegao. Uhapšen posle dva dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track