UHAPŠEN UŽIČANIN: Uhvatili ga sa marihuanom, pa vređao policajce
Foto: Kurir

Pretio u stanici

UHAPŠEN UŽIČANIN: Uhvatili ga sa marihuanom, pa vređao policajce

Crna Hronika -
Policajci su prilikom kontrole kockarnice kod privednog pronašli smotuljke sa marihuanom. Osumnjičeni je zatim na saslušanju vređao policajce i pretio im

UŽICE - Pripadnici užičke policije uhapsili su B. P. (24) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda.

Kako je saopšteno iz užičke Policijske uprave, policajci su juče oko 18 sati, dok su kontrolisali kockarnice u Užicu, prilikom spoljašnjeg pregleda osumnjičenog, pronašli 34 aluminijumska smotuljka sa 55 grama biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je marihuana.

B.P. se tereti da je u službenim prostorijama vređao policijske službenike, kao i da je nastavio sa pretnjama i uvredama i nakon upozorenja policije.

O događaju je obavešten tužilac Višeg javnog tužilaštva u Užicu, po čijem odobrenju je osumnjičenom doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track