BEGUNAC SA BATROVACA: Probio sam ogradu zbog svađe sa ocem
Foto: Dragan Kadić

Filmska potera

BEGUNAC SA BATROVACA: Probio sam ogradu zbog svađe sa ocem

Crna Hronika -
Ljuban V. samo ponavlja da je imao problem u porodici i da je to uradio pod stresom. Od hrvatskih kolega zatražili smo dodatne provere - priča izvor iz MUP-a Srbije

BATROVCI - Ljuban V. (31), koji je uhapšen kasno sinoć posle filmske potere po autoputu Šid-Beograd, pošto je prethodno nasilno ušao u Srbiju probivši rampu na graničnom prelazu, tokom saslušanja upoliciji tvrdi da je to uradio zbog stresa jer se prethodno posvađao sa ocem, saznaje Kurir u policiji.

- Ceo dan pokušavamo da saznamo zašto je to uradio. Nema dosije, i nije do sada bio nasilan. Priča vrlo nepovezano. Samo ponavlja da je imao problem u porodici, konkretno da se posvađao sa ocem i da je to uradio pod stresom. Od hrvatskih kolega zatražili smo informacije o Ljubanu V. koji je inače Srbin a ima hrvatsko državljanstvo - priča izvor iz policije.

Podsetimo, Ljuban je automobilom "folksvagen polo" probio rampu na graničnom prelazu Batrovci i potom pojurio ka Beogradu.

- Za njim je odmah krenula policija, a o tome su obaveštene patrole u svim mestima koja se nalaze duž autoputa, kao i pripadnici beogradske policije. Međutim, on je uporno odbijao da stane i bežao je vozeći veoma rizično, naročito ako se uzmu u obzir vremenski uslovi. U međuvremenu je napravljena zaseda nadomak Beograda, blokirane su sve trake u smeru ka prestonici i begunac više nije imao kud. Pokušao je da prođe između vozila koja su se u tom trenutku našla na putu usled blokade i tom prilikom ih je oštetio, ali je onda konačno stao. Čak je izašao iz kola i nastavio da beži, pokušavši da uđe u parkirani džip, ali u tome nije uspeo. Tada je sustignut, oboren je na zemlju i stavljene su mu lisice na ruke - rekao je naš izvor.
S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track