Policajci lopova pronašli u buretu

Filmska potera za pljačkašima kragujevačke zlatare

Policajci lopova pronašli u buretu

Crna Hronika -
Pohapsili smo ih posle sat vremena i kod njih našli sav nakit, a jednog od njih smo pronašli skrivenog u buretu - ispričao je izvor Kurira

KRAGUJEVAC - Jurnjava po Šumadiji!Dragan K. (22) iz Beograda, Slobodan P. (30) i Đura B. (32) iz Pančeva uhapšeni su preksinoć kod Velike Plane posle policijske potere nalik onoj u akcionim filmovima! Oni su osumnjičeni da su u sredu ukradenim „pasatom“ iz Beograda stigli u Kragujevac i tu iz zlatare ukrali 148 zlatnih burmi, vrednih oko dva miliona dinara!

- Brzo posle pljačke uočili smo „pasat“ na putu Kragujevac-Batočina i na izlaznoj rampi im postavili blokadu. Izbegli su je skretanjem na sporedni put ka Velikoj Plani, ali su na ulazu u ovo mesto udarili u drugo vozilo. Zato su izašli iz „pasata“ i razbežali se po livadama. Pohapsili smo ih posle sat vremena i kod njih našli sav nakit, a jednog od njih smo pronašli skrivenog u buretu - ispričao je izvor Kurira.

Inače, za Slobodanom P. i Đurom B. još ranije je raspisana potraga zbog sumnje da su u više gradova u Srbiji počinili nekoliko pljački.

(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track