EKSPLOZIJA NA BANOVOM BRDU: Navijač FK Rad hteo da ubije Vladimira Karana?

Sukob zbog droge

EKSPLOZIJA NA BANOVOM BRDU: Navijač FK Rad hteo da ubije Vladimira Karana?

Crna Hronika -
S. D. je pokušao da likvidira Karana zbog navodnih neraščišćenih računa oko droge, a pošto je Karan preživeo sada strahuje za svoj život

BEOGRAD - Jedan od vođa navijača FK Rad čiji su inicijali S. D., stoji iza pokušaja ubistva Vladimira Karana (46), koji je u junu teško povređen u eksploziji bombe koja je postavljena pod njegov terenac BMW X5.

Kako je navedeno, S. D. je pokušao da likvidira Karana zbog navodnih neraščišćenih računa oko droge, a pošto je Karan preživeo sada strahuje za svoj život.

"Sumnja se da je navijač koji je hteo da vidi mrtvog Vladimira Karana pratio njegovo kretanje. Međutim, Karana je sigurne smrti spasao pojas, koji je bio vezan, te je zajedno sa sedištem ispao iz automobila prilikom ekspolzije", rekao je izvor.

Prema istom izvoru, S. D. se dovodi u vezu i sa paljenjem restorana na Radovom stadionu, paljenjem tribina, ranjavanjem braće na Banovom Brdu i sa paljenjem automobila i motocikla muškarcu iz upravnog odbora Rada.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

"Sve to je uradio kako bi dobio prevlast u rukovođenju kluba", rekao je izvor za "Alo".

Prema navodima medija, S. D. ima 8 krivičnih prijava za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga, za izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje, zatim za prikrivanje, ugrožavanje javnog saobraćaja, za krivično delo ubistva i nanošenje lakih telesnih povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track