NUDILI 3.000 EVRA: Napadač Amerikanac probao da podmiti porodicu izbodenog košarkaša Ćulafića
Foto: Dragana Udovičić

Nepristojna ponuda

NUDILI 3.000 EVRA: Napadač Amerikanac probao da podmiti porodicu izbodenog košarkaša Ćulafića

Crna Hronika -
Ta ponuda od 3.000 evra je stigla od optuženog, i naravno odmah je odbijena - ovde je ipak u pitanju čist pokušaj ubistva, objasnio je Goran Petronijević, advokat izbodenog Toma Ćulafića

BEOGRAD - Advokatima Tome Ćulafića (19) stigla je nepristojna ponuda Amerikanca koji ga je napao: 3.000 evra odštete za prekid postupka!

Advokat Goran Petronijević, koji je nedavno dobio punomoćje da zastupa povređenog Ćulafića, otkriva za “Blic” da je pritisaka i nepristojnih ponuda već bilo.

- Ta ponuda od 3.000 evra je stigla od optuženog, i naravno odmah je odbijena - ovde je ipak u pitanju čist pokušaj ubistva! Iako nikome nije ni na kraj pameti da u ovom trenutku licitira sa iznosom obeštećenja, ova ponuda je potpuno nerealna. Pogotovo ako se ima na umu slučaj Miladina Kovačevića, u kom je država Srbija isplatila milion dolara za delo koje nije ni približno teško kao ovo - objašnjava Petronijević.

Petronijević ne isključuje da tužilaštvo prekvalifikuje ubadanje iz pokušaja teškog ubistva u nanošenje teške telesne povrede.On je dodao da će Tomovi prijatelji, koji su bili u njegovom društvu kada je povređen na Kalemegdanu, iskaz pred tužiocem dati u ponedeljak.

Otac Sreto potvrdio je da je od Amerikanaca bilo određenih “šifrovanih poruka” i ponuda da se dogovore van suda, što je on izričito odbio.

Podsećamo, Njujorčanin Lukas V. (17) izbo je Ćulafića na Kalemegdanu. Do sukoba je došlo kada je grupa Amerikanaca upitala mladića i njegovu dvojicu drugova gde mogu da nađu marihuanu. Kada su im ovi rekli da ne znaju, došlo je do svađe, a potom i tuče u kojoj je Lukas potegao nož. Amerikanac je sledećeg dana uhapšen na aerodromu pri pokušaja bekstva.

(Blic/Mihailo Jovićević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track