STRAVIČAN ZLOČIN KOD ŠAPCA: Otac monstrum mesecima silovao nepokretnu ćerku (15) i napravio joj dete

Nezapamćeno

STRAVIČAN ZLOČIN KOD ŠAPCA: Otac monstrum mesecima silovao nepokretnu ćerku (15) i napravio joj dete

Crna Hronika -
Dragana Milijančevića (48) prijavila supruga Bogdanka Mileusnić. Međutim, kad ga je policija uhapsila i odvela u pritvor, ona je promenila priču. Zločinca brane i njegovi roditelji

VLADIMIRCI - Dragan Milijančević (48) iz sela Provo kod Vladimiraca uhapšen je zbog sumnje da je silovao petnaestogodišnju ćerku I. M. Lekari su nakon pregleda utvrdili da je devojčica u šestom mesecu trudnoće.Kako Kurir saznaje, Milijančević je ćerku silovao mesecima, a tek u petak prijavila ga je nevenčana supruga i majka devojčice Bogdanka Mileusnić (40). Silovana devojčica ometena je mentalno i fizički, nepokretna je, ne govori, slabo vidi i čuje.

Bez stida... Majka Bogdanka pravi se luda i tvrdi da ništa ne zna
Bez stida... Majka Bogdanka pravi se luda i tvrdi da ništa ne zna

U 25. nedelji trudnoće

Pored Ivane, Dragan i Bogdanka odgajaju još četvoro dece uzrasta od prvog do sedmog razreda osnovne škole. Bogdanka se u poslednje četiri godine porodila još tri puta, ali je tu decu napustila u porodilištu i u toku je postupak njihovog usvajanja.- Bogdanka je u petak došla u Centar za socijalni rad u Vladimircima kako bi sa socijalnim radnicima razgovarala da li želi da preuzme brigu o detetu koje je rodila pre dva meseca, pa ga napustila. Umesto toga, ona im je ispričala da njen suprug bludniči s njihovom ćerkom i da misli da je devojčica u drugom stanju, priča naš izvor iz istrage.
Užas... Krevet u kom je Milijančević zlostavljao ćerku
Užas... Krevet u kom je Milijančević zlostavljao ćerku

Centar za socijalni rad je odmah alarmirao policiju. Dete je istog dana odvezeno sanitetom u bolnicu, gde su lekari utvrdili da je u 25. nedelji trudnoće. Dragan Milijančević je uhapšen, a Bogdanka je i u policiji ponovila priču koju je ispričala socijalnim radnicima.- Kad je čula da Draganu preti zatvor i da će Ivana biti zadržana u bolnici, počela je da viče na inspektore u policiji i socijalne radnike i da im preti. Na zaprepašćenje svih, promenila je priču, rekla je da to nije tačno, da hoće da joj na prevaru oduzmu Ivanu, navodi naš izvor.U kući u kojoj se mesecima odigravao pravi užas juče smo zatekli Draganovu majku Persu, oca Milana, kao i četvoro Draganove i Bogdankine dece. Draganovi roditelji tvrde da Bojana, kako zovu Bogdanku, laže i da pokušava da napakosti njihovom sinu. I ranije ga je, kako kažu, optuživala da je maltretira i da će u zatvor da ga pošalje.- Govorila sam Bojani da sa detetom nešto nije u redu jer joj raste stomak. Dete se sigurno igralo na podu i progutalo nešto. Ali Bojana ni da čuje da je vodi kod lekara. Policajci su mi oduzeli unuku i kažu da je više nikada neću videti. Meni su unuci sve na svetu. Za sve je kriva Bojana. Nije vodila računa o ćerki, priča Persa.

Krive snaju, o sinu ništa loše... Roditelji silovatelja
Krive snaju, o sinu ništa loše... Roditelji silovatelja

Kuka za mužem

Ubrzo se u kući pojavila supruga zločinca Bogdanka.- Deca su mnogo vezana za Dragana. Uzeli su mi iz čista mira ćerku. Smestili su je u bolnicu. Ne znam šta se desilo. Znate, lekari mogu svašta da nameste. Ništa ja nisam videla. Dragana su odveli, a ni dinara kod sebe nema. Ja samo tražim da se Dragan vrati, on nije bio nasilan prema ćerki, rekla je bez imalo stida majka silovane devojčice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track