MONSTRUM IZ PANČEVA: Silovao rođenu sestru i pretukao baku!
Foto: Shutterstock

Užas

MONSTRUM IZ PANČEVA: Silovao rođenu sestru i pretukao baku!

Crna Hronika -
Nakon gnusnog zločina zapretio joj je da nikom ništa ne priča jer se neće lepo provesti

PANČEVO - Stevan Ć. (23) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je silovao maloletnu sestru po majci M. M. (13) u njihovoj porodičnoj kući u Pančevu. Nasilnik je pretukao i baku koja je čula zapomaganje zlostavljane devojčice i pokušala da joj pomogne.

- Devojčica je ispričala da ju je brat odveo u sobu i zatim je oborio na pod. Ona je prvo pomislila da je neka igra u pitanju, ali je Stevan počeo da se svlači, a njoj je čvrsto stavio ruku preko usta kako ne bi mogla da zapomaže. Tada je 13-godišnjakinju skinuo i prisilio je na seksualni odnos. Nakon toga, zapretio joj je da nikom ništa ne priča jer se neće lepo provesti - prenosi Alo.

Sledećeg dana, Stevan Ć. je, dok su ostali ukućani spavali, na isti način prisilio sestru na seks.- Devojčica je uspela da mu skine ruku s usta i počne da doziva pomoć. Devojčicina baka čula je njeno zapomaganje, pa je ubrzo pozvala Stevanovu i devojčicinu majku. Kad je ušla u kuću, ona je videla svog sina kako joj seksualno zlostavlja ćerku. Počela je da viče i da ga udara - navode mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja