SUSRET U ZATVORU: Soraji džip dao osuđeni haker!
Foto: Damir Dervišagić, Vjesti

Starleta posetila Spuž

SUSRET U ZATVORU: Soraji džip dao osuđeni haker!

Crna Hronika -
Neposredno pre nego što su joj dvojica muškaraca zapalila skupoceni „rendž rover“, Vučelićeva u Spužu bila sa Beograđaninom Milošem Čujovićem (30), koji robija zbog kompjuterskih prevara. Pretpostavlja se da joj je on kupio luksuzni džip

PODGORICA - Starleta Soraja Vučelić (29), neposredno pre nego što joj džip „rendž rover“ zapaljen u centru Podgorice, u zatvoru Spuž posetila je Beograđanina Miloša Čujovića (30), koji se tamo nalazi zbog hakerske prevare.Čujović je sa saučesnicima osuđen zbog toga što je sa računa banaka u inostranstvu ukrao 1.186.673 evra, a po kompjuterskom kriminalu srpskoj policiji poznat je još od 2002. godine. Sumnja se da je upravo on Soraji kupio džip koji su joj dvojica napadača zapalila.Rekla da mu je sestraKako saznajemo, starleta je u petak posetila Čujovića, a Upravi spuškog zatvora predstavila se kao njegova polusestra.- Reč je o vanrednoj poseti zatvoreniku koju je odobrio podgorički Viši sud. Čujović je, kako se pretpostavlja, kupio Soraji skupoceni „rendž rover“, a zauzvrat joj je tražio da ga posećuje u zatvoru. On je navodno u sukobu sa crnogorskim kriminalnim grupama, pa se ispituje da li je džip zapaljen njemu kao opomena - kaže naš izvor.Sukob sa muškarcemKako prenose crnogorski mediji, istraga ide u još jednom pravcu, koji se odnosi na navodni sukob starlete i jednog muškarca iz Podgorice, odranije poznatog policiji.- Do tog Podgoričanina došlo se na osnovu provere vlasništva nad „smartom“, koji su iza sebe ostavila dvojica muškaraca koji su zapalili Sorajin džip - navode mediji.Podsetimo, napadači su parkirali „smart“ stotinak metara od Sorajinog džipa, nakon čega su istrčali, polili džip benzinom i zapalili. Oni su „smart“ ostavili upaljen kako bi što brže pobegli, međutim, naleteli su na policijsku patrolu, zbog čega su otrčali pešice i ostavili kola. Inače, Soraja je pre napada bila u stanu svoje prijateljice Mande Popović, crnogorske manekenke.

PresudaHAKERU 6,5 GODINA ROBIJEMiloš Čujović osuđen je sredinom jula na šest i po godina zatvora. Osuđeni su i drugi članovi ove kriminalne grupe. Pripadnici grupe ukrali su s inostranih računa više od 1,1 milion evra, od čega su podigli 223.500 evra. Ostatak novca ostao je „zarobljen“ na računima.

O Čujoviću ni rečiVRATILA SE U BEOGRADSoraja se sinoć iz Podgorice vratila u Beograd, a ekipa Kurira sačekala ju je na aerodromu. Prvo je pokušala da nas eskivira, a zatim je odlučila da progovori o tome šta je rekla na saslušanju u policiji.- Ne znam ko stoji iza napada na mene. Čitam šta razni izvori navode u medijma o napadu, ako znaju nešto, neka dođu u policiju i pomognu u istrazi - rekla je Soraja, koja nije želela da odgovori na pitanje da li je išla u Spuž u posetu Čujoviću:- Neću da komentarišem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track