JAVITE POLICIJI AKO GA VIDITE: Četvrti dan niko ništa ne zna o Paji Seleni iz Krčedina!
Foto: Porodična Arhiva

Nestao muškarac (60)

JAVITE POLICIJI AKO GA VIDITE: Četvrti dan niko ništa ne zna o Paji Seleni iz Krčedina!

Crna Hronika -
KRČEDIN - O Paji Selena (60) iz Krčedina, koji je nestao u sredu i dalje se ništa ne zna, iako se pored neutešne porodice uključila i inđijska policija u traženju, ali za sada nema nikakvih rezultata.

- Šta da vam kažem, ništa novo nema. Mog brata i dalje nema. Ubeđena sam i imam taj osećaj da je sam sebi oduzeo život. Ali gde, to niko ne zna. Tražili smo ga na Dunavu kod Krčedina, gde ima neku malu vikendicu I čamac. Gledali da nema slučajno neki pokazatelj da je dolazio tu, ali bukvalno ništa. Mog brata je ubila država, slobodno mogu da kažem, koja ga je godinama mučila da mu oduzme kuću. Jadnik više je izubio snage za borbu, jer je shvatio da pravde nema - kaže Pajina sestra Olgica.

Da podsetimo, Paja se javio sinu Siniši mobilnim telefonom u sredu u 8.40 časova i rekao mu gde je kola ostavio i da njega navodno voze u bolnicu i prekinu vezu. Odmah nakon toga je bio nedostupan. Porodica Selena moli sve dobre ljude, da ako ga primate obaveste najbližu policijsku stanicu. Paja je tog dana na sebi imao donji deo crne trenerke, čizme, šareni džemper i kačket. Visok je oko 170-175 cm, malo puniji.

(Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track