HOROR U LAZAREVCU: Svekrva izbola snaju, nerviralo je što ima seks s njenim sinom!

Nesvakidašnja porodična svađa

HOROR U LAZAREVCU: Svekrva izbola snaju, nerviralo je što ima seks s njenim sinom!

Crna Hronika -
Danica Ilić povredila snaju Stanislavu posle svađe jer je upala u sobu kad su Stanislava i njen muž, Daničin sin, vodili ljubav

LAZAREVAC - Danica Ilić (65) iz Medoševca kod Lazarevca izbola je mesarskim nožem svoju snaju Stanislavu Jovanović (36).Pomahnitala svekrva je uhapšena, dok je Stanislava prebačena u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti.Daničin sin, a Stanislavin suprug Vladan Ilić za Kurir kaže da su se njegova majka i nevenčana supruga često svađale. Međutim, ni na kraj pameti mu ne bi palo da je Danica bila spremna da nožem nasrne na Stanislavu.Udarala snaju štanglom- Otišao sam po drva u šupu kad sam iz kuće čuo galamu i lomljavu. Uleteo sam unutra i nisam mogao da verujem očima. Njih dve su se i dalje tukle, majka je imala nož u rukama, Stanislavi je leva ruka bila krvava, a usna natečena. Majka je Stanislavu udarila štanglom po ustima, a mesarskim nožem je ubola tri puta u levo rame. Krvi je bilo na sve strane, a polomljen je i jedan prozor - priča vidno potreseni Ilić.On dodaje da je uspeo nekako da razdvoji zavađene žene i da smiri situaciju.- Hteo sam Stanislavu odmah da vodim kod lekara, ali mi je rekla da je dobro i da hoće samo malo da se odmori. Majka nije htela ništa da mi kaže - objašnjava Vladan.Prema njegovim rečima, do sukoba je došlo zato što on sa Stanislavom od majke nigde nije imao mira.- Majka je nekoliko puta ulazila u našu sobu dok sam sa ženom imao seksualni odnos, to bi svakoga nerviralo, pa je tako smetalo i Stanislavi. Poslednji put nam je uletela u sobu pre tri dana. Zbog toga su se i posvađale - kaže nevenčani suprug izbodene žene.Živeli zajednoIlić dodaje da je njega i njegovu nevenčanu ženu majka pre nekoliko godina izbacila iz kuće i da su živeli sami na drugom mestu do poplava.- Nakon poplava, majka koja je do tada bila kod mog brata, vratila se da živi s nama. Dali smo joj krov nad glavom, a ona je htela da mi ubije ženu. Ne želim više nikad da je vidim - kazao je Ilić.(J. R. - G. Đ.)

Mesto napada... Kuća porodice Jovanović
Mesto napada... Kuća porodice Jovanović

Iz dva brakaIMAJU SEDMORO DECEVladanu Iliću ovo je drugi brak, a iz prvog ima petoro dece.- Moja deca su otišla s majkom, a Stanislava iz prvog braka ima dvoje dece, koja su u hraniteljskim porodicama. Planirali smo zajedničko dete, ali nam finansijski uslovi nisu dozvoljavali. Planirali smo da se prvo zaposlimo, ali... - kaže Vladan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track