IVANA BUHA ME NAPALA ZBOG FRIZURE: Čumetova žena divljala u Centralnom zatvoru!
Foto: Marina Lopičić

Incident

IVANA BUHA ME NAPALA ZBOG FRIZURE: Čumetova žena divljala u Centralnom zatvoru!

Crna Hronika -
Bahato Jovana Turudić tvrdi da ju je supruga Ljubiše Buhe napala jer je komentarisala njenu kosu. Rekla mi je: „Glupačo, nemoj da se zajebavaš sa mnom!“

BEOGRAD - Jovana Turudić (27) iz Beograda tvrdi da ju je Ivana Buha Tulović, još uvek zakonita supruga Ljubiše Buhe Čumeta, napala prošle nedelje u Centralnom zatvoru u Beogradu. Kako navodi, sve se dogodilo dok su stajale u redu za posetu pritvorenika kad je Buha pokušala da zaobiđe sve koji su čekali i stane prva u red.- Došla sam u posetu kod supruga. Ispred mene je bio moj drug, koji je donosio ručak za pritvorenike. Tada se pojavila jedna drska žena, koja je htela preko reda da prijavi posetu. Moj prijatelj joj je ljubazno rekao da sačeka, na šta mu je ona drsko odbrusila: „Meni se obraćaš? Strašno! Slepčino jedna, p..i k..ac!“ Nakon toga je počela da se gura, pa su i ostali ljudi počeli da se bune - priča Turudićeva za Kurir.

Bila sa ćerkomPrema njenim rečima, Buha je nastavila da vređa njenog prijatelja, koji joj je skrenuo pažnju da ne bi trebalo tako da se ponaša jer je s njom bila njena maloletna ćerka.- Međutim, ona je nastavila da se ponaša nadmeno, kao da je upravnica zatvora. Mene je gurala sve vreme i to više nisam mogla da trpim. Rekla sam joj da se smiri i da ne mlati tom izblajhanom i spaljenom kosom po meni. Tada je poludela! Rekla mi je: „Glupačo, znaš li ti ko sam ja?! Nemoj da se zajebavaš sa mnom!“ Onda je počela da viče i vređa ne samo mene već i sve nas u redu. Govorila je da smo klošari i debili - kaže naša sagovornica i dodaje da je Buha potom otišla po stražare.Glumila žrtvuJovana ističe da je Buha obezbeđenju rekla kako je ona žrtva, nakon čega su ona i njen drug legitimisani.- Ispalo je da smo mi krivi, a ona se sve vreme ponašala bahato i mimo svih pravila - ispričala nam je Jovana Turudić.

Ivana BuhaTO VAM JE REKAO MOJ MUŽ, KOJI JE JEDNO G..NOIvana Buha nije htela da govori o detaljima incidenta.- Za vaše novine neću da dajem nijednu izjavu. To što se desilo vam je sigurno prepričao moj suprug, koji je inače jedno g..no. Ako smete, prenesite to - drsko nam je rekla Ivana i odmah prekinula vezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track