MOGAO JE SVE DA NAS POBIJE: Košmar na krvavoj slavi u Zemun polju!
Foto: Aleksandar Jovanović, Sanju Bakić, Zemun, Branislav Bakić

Tragedija

MOGAO JE SVE DA NAS POBIJE: Košmar na krvavoj slavi u Zemun polju!

Crna Hronika -
Kad je pucao u Sanju i Branislava, skočili smo na njega. Da mu nismo oteli pištolj, ko zna koga bi sve ubio, pričaju rođaci

BEOGRAD - Komšija koji je ubio Sanju i ranio Branislava do pre nekoliko godina bio je redovan gost kod Bakića na slavi. Nikome nije jasno zašto je to uradio. Bojimo se da je glasna muzika bila samo izgovor da porodicu Bakić zavije u crno, kažu za Kurir očevici krvavog slavlja u Zemun polju.Podsetimo, Vujadin Obradović (58) u noći između petka i subote usmrtio je komšinicu Sanju Bakić (50), a teško povredio njenog muža Branislava (53). On je prethodno komšije pozvao da izađu ispred kuće, a zatim zapucao.Pucao četiri puta- Kad je Branislav izašao, svi smo pošli za njim. Videli smo da Vujadin drži pištolj u ruci, ali niko nije verovao da će zaista pucati. Nakon prvog pucnja, koji niko nije čuo, pucao je još tri puta - kažu rođaci Bakićevih.Oni ističu da ubistvu nije prethodila svađa.- Vujadin se nije raspravljao s Branislavom i Sanjom. Hladnokrvno je usmerio pištolj ka njima i zapucao. Tada je na njega skočio Sanjin sin Zoran, a onda smo i mi pritrčali. Uspeli smo da ga obuzdamo i otmemo mu pištolj, a da nismo, ko zna koga bi sve ubio. Do dolaska policije ležao je na zemlji i ćutao. Delovalo je kao da nije svestan šta se događa oko njega - pričaju rođaci.Oni naglašavaju da su ih potresle glasine da su i oni pucali na slavlju.- Niko od nas nema oružje. Zašto bi bilo ko pucao na slavi?! Forenzičari i policija su bili tu, utvrđeno je da je pucao samo Obradović - rekla nam je rodbina ožalošćene porodice.Branislavova sestra Sanja ne može da se pomiri s gubitkom snahe.

Branislav i Sanja Bakić
Branislav i Sanja Bakić

Priviđa im se- Sanja, moja imenjakinja, bila je stub ove kuće. On ne zna da je ugasio svu radost ovog doma kad ju je ubio. Divna, dobra žena, koju niko u životu nije popreko pogledao. Sa svima se lepo slagala i sada kada je mogla da uživa sa sinovima i unučićima, on ju je ubio ispred kuće. Svima nam se i dalje priviđa po kući, kao da je još tu s nama - kroz suze priča zaova ubijene žene.(J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track