PUCAO U KOMŠIJE ZBOG SLAVLJA: Nisam nameravao nikoga da ubijem

Saslušan ubica Vujadin Obradović

PUCAO U KOMŠIJE ZBOG SLAVLJA: Nisam nameravao nikoga da ubijem

Crna Hronika -
Branislav me je udario pesnicom, tad sam izvukao pištolj i pucao, rekao je Vujadin

BEOGRAD - Vujadin Obradović (58), koji je uhapšen posle pucnjave u Zemun polju, priznao je da je ubio komšinicu Sanju Bakić (50) i teško ranio njenog muža Branislava (53).Kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju u Višem tužilaštvu ispričao je da se kaje i da nikog nije nameravao da ubije.

- Komšije su u noći između petka i subote slavile slavu i pozvao sam ih oko dva sata da im kažem da smanje muziku. Komšija mi je rekao: „Ako ti nešto nije jasno, izađi da raspravimo.“ Izašao sam ispred kuće i video kako Branislav sa sinovima Zoranom i Bojanom ide ka mojoj kapiji, bili su pijani, psovali su i vikali.

Branislav me je udario pesnicom, tad sam izvukao pištolj i pucao - rekao je Vujadin, sve vreme tvrdeći da je bio napadnut. Obradović je naveo i da se samo nekoliko minuta kasnije na njegovoj kapiji pojavilo desetak pijanih gostiju sa slave.

- Hteo sam da ih zaplašim jer sam se uplašio grupe koja je trčala ka meni. Tad sam ispalio dva hica, video sam da sam pogodio Sanju - ispričao je Obradović pre nego što mu je sud odredio pritvor do 30 dana.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja