BIZARNA NESREĆA U ZEMUNU: Baba autom udarila policajku, dodala gas i pobegla
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

Neobičan udes u Zemunu

BIZARNA NESREĆA U ZEMUNU: Baba autom udarila policajku, dodala gas i pobegla

Crna Hronika -
Prema onome što sam video, reč je ženi koja sigurno ima više od 80 godina, rekao je očevidac

BEOGRAD - Policajka D. P. (35) lakše je povređena kada je na nju juče oko 13.25 u Glavnoj ulici u Zemunu na pešačkom prelazu naleteo „ševrolet“, a vozač je dodao gas i pobegao. Pomoć povređenoj ženi pružena je u Urgentnom centru, dok policija intezivno traga za odbeglim vozačem.Prema rečima očevidaca, kolima je upravljala starija ženska osoba.

- Prema onome što sam video, reč je ženi koja sigurno ima više od 80 godina. Ona je dolazila iz pravca Trga Branka Radičevića i išla ka Ulici Nikole Ostrovskog. Policajka je prelazila pešački prelaz kada ju je baba udarila desnom stranom. Srećom, udarac nije bio toliko jak.

Međutim, zanimljivo je to da se vozač nijednog trenutka nije zaustavio da proveri šta se dogodilo, dok je policajka ostala u čudu da gleda za kolima - priča očevidac koji nije želeo da mu objavljujemo ime, ali se javio našoj redakciji jer nije mogao da veruje da je baba pobegla s mesta nesreće.

On dodaje da je policajka obavestila kolege i da su oni brzo došli, kao i da je primetio da se žalila na povrede ruke.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track