VANDALIZAM: Aleksandar Vučić razlupao prostorije SNS u Smederevskoj Palanci!

Uhapšen osumnjičeni

VANDALIZAM: Aleksandar Vučić razlupao prostorije SNS u Smederevskoj Palanci!

Crna Hronika -

Policajci u Smederevskoj Palanci nisu mogli da prihvate činjenicu da je za vandalizam osumnjičen Aleksandar Vučić. Čuđenju nije bilo kraja sve dok policija nije otkrila da se za to sumnjiči 23-godišnjak koji je razlupao prostorije SNS-a u ulici Svetog Save broj 19, koji se zove i preziva isto kao premijer Srbije, saznaju mediji

- Policijska patrola koja je primetila da su na prostorijama SNS-a razbijena stakla, odmah je obavestila stanicu, nakon čega je tužilac naložio da se obavi uviđaj. Kriminalistički tehničari koji su izašli pronašli su kamenice kojim su razbijena stakla. Operativni podaci ukazali su na to da je u tom trenutku nepoznata osoba došla do prostorija sa kamenicama i razlupala ih. Zatim je pobegala sa lica mesta u obližnji kafić, a on je promenio jaknu kako ga ne bi prepoznali, što mu naravno nije uspelo - objašnjava izvor za medije koji je blizak istarzi, prenosi Alo.

Policajci koji su uhvatili osumnjičenog bili su zbunjeni kada su čuli da se on zove i preziva kao premijer Srbije i mislil su da laže, uvideli su da je to istina tek kada im je dao ličnu kartu na uvid, on je priveden i određen mu je pritvor od 48 sati.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track