OTMICA U BEOGRADU: Kidnapovana supruga Sorajinog hakera?
Foto: Damir Dervišagić

Traže 224.000 evra

OTMICA U BEOGRADU: Kidnapovana supruga Sorajinog hakera?

Crna Hronika -
BEOGRAD - Braco Čujović, otac pritvorenika Miloša Čujovića koji se dovodio u ljubavnu vezu sa starletom Sorajom Vučelić, prijavio je beogradskoj policiji da je hakerova supruga Bojana oteta u četvrtak u Beogradu.

Otmičari od Čujovića navodno traže otkup od 224.000 evra. To su “Vijestima” sinoć potvrdili iz porodice Čujović, ističući da je “njihovu snahu oteo Podgoričanin M. M. koji je dovođen u vezu sa više krivičnih dela”. Navodno pomaže mu još dvoje sugrađana.

Prema izjavi koju je jedan član porodice Čujović dao crnogorskim dnevnim novinama, otmica je prijavljena Policijskoj upravi Beograda, a policija je potvrdila da je hakerova supruga 24. decembra izašla iz Srbije, i ušla u Crnu Goru, gde je najverovatnje kriju.

Dodao je da je “M. M. tog dana stupio u kontakt sa Čujovićima i tražio da mu se do danas isplati 112.000 eura, a još toliko najkasnije do 13. januara”.

Navodno, tražio je da stariji Čujović njegovom prijatelju V. B. preda novac, kako bi ih ovaj dao njemu. Otmičar je dobio odgovor da nemaju novca, i da Podgoričanin uzalud pokušava da im iznudi 214.000 evra.

“Miloš je predao nadzorniku prijavu da mu je oteta žena, i on je trebalo da je proslijedi danilovgradskoj policiji. Prema našim saznanjima, inspektori su oko 18 sati bili u kuću Bojanine porodice, i uzimali izjave od njih”, tvrdi sagovornik “Vijesti”.

Beograđanin Čujović je u julu 2015. godine nepravosnažno osuđen na šest godina zatvora zbog krivičnog dela kriminalno udruživanje i prevara. On je iza spuških rešetaka od septembra 2012. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track