HOROR U ŠABAČKOM DOMU ZDRAVLJA: Kupio nož za 200 dinara i zaklao sestru!

Novi detalji zločina

HOROR U ŠABAČKOM DOMU ZDRAVLJA: Kupio nož za 200 dinara i zaklao sestru!

Crna Hronika -
Vukašin Vilotić (42) ušao u radnju kod Doma zdravlja i tražio nož za meso čije je sečivo 11,5 centimetara. Nekoliko minuta kasnije tim nožem prerezao vrat medicinskoj sestri Ljubinki Popović (57)

ŠABAC - Vukašin Vilotić (42) kupio je za samo 200 dinara mesarski nož kojim je nekoliko minuta kasnije zaklao medicinsku sestru Ljubinku Popović (57) u šabačkom domu zdravlja.Kako saznajemo, Vilotić je kao i svi ostali kupci ušao u radnju u neposrednoj blizini Doma zdravlja.- Nije izazvao nikakvu pažnju u prodavnici. Ušao je i bez mnogo razmišljanja tražio nož za meso sa sečivom od 11,5 centimetara. Dao je novac, 200 dinara, koliko je i koštao nož, i odmah izašao. Znači, znao je šta je hteo i već tada je znao šta će da uradi. Potom se vratio u Dom zdravlja i napravio krvavi pir - kaže za Kurir izvor iz istrage.Šetao se našminkanŠapčani kažu da se Vukašin oduvek čudno ponašao.- Znao sam da nije normalan. Išao je ulicom Gospodara Jevrema i smejao se i odmahivao glavom kao da razgovara sa nevidljivim prijateljem. Sretali smo ga često da šeta našminkan. Namaže maskaru, onu kvalitetniju, koja produžava trepavice, a na usnama ruž - pričaju Šapčani.Vilotića su s vremena na vreme viđali da stoji u centru grada kod hotela „Zeleni venac“. Među Šapčanima ovo mesto važi za omiljenu „tačku“ starijih momaka, koje u šali nazivaju večitim mladoženjama.- Čovek je bio sadista. Pouzdano znam da je zlostavljao životinje. Uzme neko kučence lutalicu i razvlači ga po ulici, šutira i slično. Kada je bio mlađi, neki momci iz naselja Benska bara su ga odvodili u park, oblačili ga u ženske haljine i maltretirali.Lečen od depresijeVukašin Vilotić se od 2004. godine lečio od teške depresije. Zbog ovoga je 2013. mesec dana lečen u dnevnoj psihijatrijskoj bolnici u Šapcu.Medicinska sestra Ljubinka Popović ubijena je u utorak oko 11 sati, tokom pauze, na svom radnom mestu. Pošto ju je preklao, Vukašin je oprao ruke, izašao iz ordinacije i seo u čekaonicu, gde je ubrzo uhapšen.

Vukašin na saslušanjuBILA DRSKAVukašin je rekao u policiji da ga je sestra iznervirala jer je navodno bila drska prema njemu.- Rekao je da je ušao u ordinaciju u kojoj je sedela sestra Ljubinka i tražio da mu doktorka prepiše terapiju. Sestra mu je odgovorila da dođe posle pauze, a kako je istakao, to je rekla drsko i arogantno, što ga je iznerviralo - navodi naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track