FUDBALER POKUŠAO DA SE UBIJE Majka: Sin mi je skočio jer nisu želeli da ga pomiluju
Foto: Kurir

Majka mladog fudbalera

FUDBALER POKUŠAO DA SE UBIJE Majka: Sin mi je skočio jer nisu želeli da ga pomiluju

Crna Hronika -
Svakog dana je iščekivao pomilovanje za nepravednu presudu od tri meseca. Pritisak je rastao iz dana u dan i jednostavno više nije mogao da izdrži, kaže Jelena Mustur, čiji se sin Mirko bacio sa zgrade u Beogradu

BEOGRAD - Fudbaler Mirko M. (23), koji je u petak pokušao da se ubije skokom sa šestog sprata zgrade u Gospodar Jevremovoj ulici na Dorćolu, najverovatnije je to učinio jer ga je u Crnoj Gori, gde je ranije živeo, čekala kazna od tri meseca zatvora.Ovo nam je juče potvrdila i mladićeva majka Jelena, koju smo zatekli u stanu u kome je kobnog dana Mirko bio sa ocem.Hteo da se vrati kući- Nepravedno su ga osudili na tri meseca zatvora. Tražili su novac da ga oslobode, nismo želeli da plaćamo jer smo se uzdali u pravdu... Nakon toga dobili smo informaciju da će predsednik da ga pomiluje, svakog dana je iščekivao to pomilovanje jer je želeo da se vrati kući. Pritisak je kod njega rastao iz dana u dan i jednostavno više nije mogao da izdrži - rekla nam je nesrećna žena, boreći se da prikupi snagu za svaku izgovorenu reč.

Mirkova majka kaže da je njegovo stanje stabilizovano.- Svi znaju kakav je moj Mirko. On mrava u životu nije zgazio. Lekari su nam rekli da je zasad stabilno, nadamo se da će uspeti da se izbori - rekla je nesrećna žena i briznula u plač.Rođak koji je juče bio u stanu kazao je da je dovoljno da neko pogleda Mirkovu fotografiju i da shvati o kakvom je mladiću reč.- Sada je najbitnije da se Mirko oporavi - rekao je uznemirenim glasom, nakon čega se cela porodica povukla u stan.Ostao bez klubaMirko Mustur rođen je u Kotoru, a 2008. godine došao je u OFK Beograd, za koji je igrao do januara 2014. Nakon toga je otišao u FK Bežanija, a od juna prošle godine nije imao klub.

Ublažio pad... Kola na koja je mladić pao
Ublažio pad... Kola na koja je mladić pao

Borba za životSTANJE NEPROMENJENOPrema poslednjim informacijama koje smo dobili u Urgentnom centru, stanje Mirka Mustura je nepromenjeno.- Pacijent je i dalje životno ugrožen. Zadobio je višestruke povrede opasne po život, činimo sve što je u našoj moći da mu pomognemo - rekli su nam u Urgentnom centru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track