Preminula majka koja je upucala oba sina!

Popila esenciju

Preminula majka koja je upucala oba sina!

Crna Hronika -
Žena je nakon dvostrukog ubistva pokušala da se ubije popivši esenciju

BANJA LUKA - Milena Došen ( 49) iz Kozarske Dubice oko 9.30 pucala je iz pištolja u dvojicu svojih sinova Srđana (29) i Dragana (24), a zatim pokušala da izvrši samoubistvo pijenjem esencije. Posle borbe lekara za život, Milena Došen preminula je večeras u banjalučkom Kliničkom centru od posledica trovanja.

Kako javljaju banjalučke “ Nezavisne” Milena je najverovatnije u trenutku nervonog rastrojstva pucala u svoja dva sina u porodičnoj kući u naselju Kozarice u Kozarskoj Dubici, a zatim pokušala samoubistvo pištoljem ali se metak zaglavio u cevi zbog čega je popila esenciju.

Komšije su za Nezavisne ispričali jezivu priču da nisu čuli pucnje, ali su oko 10 sati začuli jauke iz kuće porodice Došen.

Jedna od komšinica rekal je da je videla Željka Došena oca porodice kako je istrčao iz kuće i počeo da puže po asfaltu i plače.

"Željko je plakao i govorio da mu je Milena ubila sinove. U trenutku tragedije je, izgleda, bio u gradu kako bi kupio namirnice, jer su Došenovi trebali da proslave svoju slavu, Đurđevdan. U jednom trenutku ga je telefonom pozvala Milena i rekla mu da je popila sirćetnu kiselinu, ali nije govorila da je pucala u sinove. Kada je Željko došao kući i vidio sinove u krvi i pištolj na stolu bilo je kasno. Ovo je velika tragedija i niko normalan ne može da povjeruje da se tako nešto dogodilo ovoj časnoj i poštenoj porodici", rekla je Gordana Lukić za Nezavisne.

Na putu do bolnice u Gradišci preminuo je stariji Srđan, dok je Dragan zbog prostrelne rane na glavi prebačen u KC Banjaluka gde je operisan, ali je njegovo zdrvstveno stanje krajnje neizvesno jer je priključen na aparate koji ga održavaju u životu. Draganu Došenu urađen je skener glave i ostale dijagnostičke procedure, nakon čega je operisan.

Milena Došen, koja je pucala u sinove dok su spavali, bila je duševni bolesnik pišu Nezavisne, a ona se pre izvesnog vremena zbog psihoze lečila u prijedorskoj Opštoj bolnici, na odeljenju Neuropsihijatrije.Dragan D. iz Kozarske Dubice, na koga je jutros iz vatrenog oružja pucala majka, operisan je u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka, a sve dalje prognoze su neizvesne, rečeno je novinarima u toj zdravstvenoj ustanovi. Dragan je iz Kozarske Dubice dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom glave.

Željko je u stanju šoka, takođe, hospitalizovan u zdravstvenoj ustanovi u Kozarskoj Dubici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track