KURIR SAZNAJE DETALJE PUCNJAVE U NP: Ajdinović ranjen u nogu zbog pokušaja ubistva iz 2014.
Foto: EUmoswanted Printscreen

Osvanuo na poternici Europola

KURIR SAZNAJE DETALJE PUCNJAVE U NP: Ajdinović ranjen u nogu zbog pokušaja ubistva iz 2014.

Crna Hronika -
NOVI PAZAR - Pucnjava u kojoj je ranjen Izet Ajdinović, kojeg je Europol pre nekoliko dana označio kao organizatora međunarodne kriminalne grupe koja je počinila više krivičnih dela u inostranstvu, se dogodila najverovatnije zbog sukoba koji datira od pre dve godine

- Izet Ajdinović se u banji kod Novog Pazara nalazio na lečenju zbog preloma noge. Jutros oko 7.40 sati na vrata njegove sobe došao je Bibić i upucao ga u desnu nogu. Ajdinović je sa lakšim povredama prebačen u novopazarsku bolnicu a za Bibićem policija još traga. Njih dvojica su od ranije u sukobu. Niame, u toku je proces koji se vodi protiv Ajdinovića koji je 2014. godine pucao u Bibića. Ajdinovoić se tereti za pokušaj ubistva a suđenje je zakazano za maj. Inače, Ajdinović je ranije držao restoran u Novom Pazaru a Bibić radi kao fizičko obezbeđenje objekata - rečeno nam je u MUP-u Srbije.

Ajdinovića je nedavno Europol označio kao organizatora međunarodne kriminalne grupe koja je počinila više krivičnih dela u inostranstvu. Tereti se da je počinio pljačku i otmicu - zarobio je čitavu porodicu u Luksemburgu.

S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track