ZAPLENA U UŽICU: Srednjoškolci privedeni zbog marihuane
Foto: Carina Srbije

Krivična prijava

ZAPLENA U UŽICU: Srednjoškolci privedeni zbog marihuane

Crna Hronika -
UŽICE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu u dve zaplene pronašli su i oduzeli marihuanu, oko šest grama praha nalik na „amfetamin“, tabletu za koju se sumnja da je „ekstazi“ droga, manju količinu hašiša, vagicu za precizno merenje, oko 6.700 dinara i mobilni telefon, navodi se u saopštenju PU Užice.

Policija je u prvoj akciji prilikom pregleda jednog maloletnika pronašla 13 kesica sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, novac i telefon i protiv njega biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod drugog maloletnika pronađena je manja količina marihuane i protiv njega biće podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

U saopštenju se još navodi da su, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Užicu, u drugoj akciji, pripadnici policije pretresli stan dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Užica.

U stanu su pronašli devet smotuljaka ispunjenih praškastom materijom bele boje nalik na „amfetamin“, tabletu za koju se sumnja da je „ekstazi“, materiju nalik na hašiš i vagicu za precizno merenje. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track