Najnovije vesti

NESTALA ŽENA PRONAĐENA MRTVA: Sanja Grujić ostavila oproštajno pismo i bacila se u Dunav
Foto: Printskrin FB

Potraga okončana tragedijom

NESTALA ŽENA PRONAĐENA MRTVA: Sanja Grujić ostavila oproštajno pismo i bacila se u Dunav

Crna Hronika
BEOGRAD - Telo Sanje Grujić Blagojević (42) iz Borče, koja je nestala pre više od mesec dana, pronađeno je u utorak oko 12 sati nedaleko od Pančevačkog mosta, na levoj obali Dunava.

Leš koji je plutao primetili su prolaznici i o tome obavestili policiju, a na obdukciji i prepoznavanju utvrđeno je da je reč o nestaloj ženi.

Krenula na posao

Sanja Grujić Blagojević, majka dvoje dece, nestala je 4. januara, kada je, kako je porodica objasnila, krenula na posao. Njenu torbu pronašli su prolaznici na Pančevačkom mostu, a u njoj dokumenta i oproštajno pismo.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

- Do danas smo se nadali da je ipak živa, iako je sve ukazivalo na to da se ubila. Nismo mogli da se pomirimo s tim da je samo nestala. Nažalost, desilo se ono najgore. Svima nam je strašno teško, užasno je ono kroz šta prolazimo - rekao je za Kurir Sanjin suprug Stevan Blagojević.

On je dodao da želi da zahvali svim dobrim ljudima koji su ovih mesec dana delili s njima agoniju i pokušavali da pronađu Sanju.

Poruka na Fejsbuku

Kako smo ranije pisali, Blagojevićeva je tog kobnog dana krenula na posao. Njen sin je naveo da je sve bilo uobičajeno, izgledala je normalno, nije bila neraspoložena, utučena, niti uzrujana. Poslednju poruku Sanja je poslala svom suprugu preko Fejsbuka, u kojoj je napisala: "Volim te", a potom joj je internet bio ugašen. Sanja je poslednja dva meseca radila u jednoj cvećari, a prema priči prijatelja, volela je ples i bila član škole "Danca del arte Belgrado". Sahrana Sanje Grujić Blagojević je u subotu na groblju Mali zbeg u Borči.

(J. R.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...