UDOVICA SE PREDOMISLILA: Petra Cvijić, daj mi pare! Plati što si mi zgazila muža!

Udovica pešaka stradalog u udesu

UDOVICA SE PREDOMISLILA: Petra Cvijić, daj mi pare! Plati što si mi zgazila muža!

Crna Hronika -
Vasiljka Bajić najavljuje da će da tuži voditeljku, iako je ranije govorila da je „Petrin novac ne zanima“ jer njen „mrtav suprug nije na prodaju“

BEOGRAD - Zaboravila sam da je Petra Cvijić bila kod mene nakon Slobodanove smrti. Jeste mi donela ikonu sa Ostrogam kafu i vino, ali ja sam to zaboravila. Uostalom, to je moja dobra volja što sam sad rekla da je dolazila. Ko to može da dokaže, ona kaže da je bila, ja kažem da nije i, eto, navodi za Kurir Vasiljka Bajić (83), čiji je suprug Slobodan (73) nastradao u udesu januara 2012, u kom je učestvovala voditeljka Petra Cvijić (38).Cvijićeva, koja je nedavno pravosnažno oslobođena optužbi da je „opel korsom“ usmrtila Slobodana Bajića, izjavila je u medijima da je nakon nesreće posetila Bajićevu udovicu, iako je Vasiljka godinama tvrdila da joj najviše zamera što je nije ni nazvala, ni izjavila saučešće.

Poginuo... Slobodan Bajić nastradao dok je prelazio ulicu u beogradskom naselju Žarkovo
Poginuo... Slobodan Bajić nastradao dok je prelazio ulicu u beogradskom naselju Žarkovo

Možda jeste, možda nije- Pa bila je tu, ali ja se sad stvarno ne sećam, možda je bilo pre tri godine, a možda i pre dve... Ne znam, možda je došla šest meseci posle smrti. Meni uopšte nije bilo zanimljivo to što je ona došla - rekla nam je Vasiljka Bajić.Udovica stradalog pešaka ističe da je očekivala da joj voditeljka sama ponudi pomoć.- Ja sam joj tad rekla da bismo mogle da se dogovorimo oko odštete, da se završi to po sudovima. Naravno, htela sam sve preko advokata da se dogovorimo. Očekivala sam da mi ponudi neku pomoć, ali mi je ona rekla da ne radi i nema para. Ma, stvarno, ona nema para, trebalo je da poverujem u to što mi je rekla?! - dodala je revoltirana Vasiljka i nastavila:- Ona je meni ubila muža, domaćina. Ne mogu da je krivim, nije to uradila namerno, krivim sud za one sramne presude. Njega pare neće vratiti, a ona laže da je dolazila kod mene - promenila je opet izjavu Vasiljka.Ona kaže da će da tuži poznatu voditeljku.Hoće dogovor- Dići ću tužbu protiv nje za pretrpljeni strah i za bol koji sam doživela. Meni glava drhti, mislila sam da imam Parkinsonovu bolest, ali su mi rekli da je to sve od stresa koji sam preživela. Možda bih se i sad dogovorila s njom ako bi ona htela. Ali to je sve na njoj, ne znam, možda malo da mi pomogne - rekla je Vasiljka.Međutim, ona je ranije davala drugačije izjave i isticala da ne želi novac od voditeljke.- Teško mi je, znam da nije ni njoj lako, ali mora da bude svesna šta je učinila. Nastaviću da se borim jer toliko dugujem mom čoveku. I on bi za mene učinio isto. Petrin novac me ne zanima, moj mrtav suprug nije na prodaju - izjavljivala je nekada udovica Slobodana Bajića.

Ne odustajeNIJE HTELA DA DOĐE NA SAHRANUKomentarišući izjavu Cvijićeve da je kontaktirala s Bajićevim sinom Radovanom i da je htela da dođe na sahranu, Vasiljka je burno reagovala.- Laže, nije htela da dođe i ne znam da je pričala s mojim sinom. Zvao je posle nesreće taj njen prijatelj i nudio da dođu kod nas, mi smo rekli da može. Posle dvadeset minuta javio se opet i rekao da ona ipak ne može da dođe - ispričala je Bajićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track