ČUME BESAN: Moja žena se igra sa svima nama!
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Odloženo suđenje

ČUME BESAN: Moja žena se igra sa svima nama!

Crna Hronika -
Igra se i s državom i sa sudom, ona je inteligentna, utvrđeno je da je njena inteligencija natprosečna, bio je nezadovoljan optuženi zbog odlaganja

BEOGRAD - Suđenje svedoku-saradniku Ljubiši Buhi Čumetu odloženo je juče u Trećem osnovnom sudu pošto se u sudnici nije pojavila njegova još uvek zakonita supruga Ivana Buha. Ona je izostanak opravdala odlaskom na Institut za mentalno zdravlje, u kojem treba da bude procenjena njena psihička sposobnost.

- Čekala je namerno današnji dan da ode na veštačenje. Igra se i s državom i sa sudom, ona je inteligentna, utvrđeno je da je njena inteligencija natprosečna - bio je nezadovoljan optuženi zbog odlaganja.Buha je juče doveden iz pritvora u pratnji nekoliko džipova u kojima su bili naoružani pripadnici Žandarmerije.- Molim vas da održite suđenje, ja sam u pritvoru već četiri meseca i mnogo sam bolestan, moram na operaciju. Imajte u vidu i da se za moje dovođenje u sud angažuje više od 150 ljudi, svaki semafor se zatvara, a to mnogo košta. Ja ne želim da oštetim državu - žalio se Ljubiša Buha sudu.Buha je, podsetimo, optužen za falsifikovanje dokumenata za „ferari“, ugrožavanje sigurnosti supruzi i policajcu iz njenog obezbeđenja, kao i ometanje dokazivanja.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja