SIN POLICAJCA MOGAO DA RADI ŠTA HOĆE: Gaženje devojčice (12) u Blacu moglo da bude sprečeno!
Foto: Ps Facebook

Rebić smenio načelnika policije

SIN POLICAJCA MOGAO DA RADI ŠTA HOĆE: Gaženje devojčice (12) u Blacu moglo da bude sprečeno!

Crna Hronika -
BEOGRAD - Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je stradala devojčica u Blacu bilo je "dozvoljeno da radi šta hoće", kaže v.d. direktora policije.

Vladimir Rebić rekao je da je za to odgovorna policija i da je smenjen načelnik policijske stanice i pokrenut postupak protiv jednog policajca.

Kako je rekao Rebić, mladić osumnjičen za udes je u kontinuitetu činio prekršaje, a policija nije preduzela sve da se on procesuira, pa se stekao utisak da je njemu "sve bilo dozvoljeno".

Rebić je rekao da je tragedija mogla da se izbegne da je slučaj tok mladića blagovremeno rešavan, da je on !"izolovan od volana i vožnje" i da će zbog toga ljudi morati da snose odgovornost.

Vladimir Rebić (Foto: MUP)
Vladimir Rebić (Foto: MUP)

Sagovornik Kažiprsta je rekao da je on razgovarao i sa porodicom stradale devojčice, kao i da je osumnjičeni iza sebe imao niz prekršaja, vožnju u alkoholisanom stanju i slično, ali da su ti slučajevi "ignorisani".

Žrtva Nada (12)
Žrtva Nada (12)

Više stotina učenika i građana u Blacu izašlo je u ponedeljak na ulice da izrazi protest protiv bahatih vozača, nakon što je devojčica (12) u subotu poginula na pešačkom prelazu, kada je udario vozač pod dejstvom alkohola.

Roditelji devojčice dugo nisu mogli da imaju dece, tačnije 17 godina su je čekali. Nada je bila njihovo jedino dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track