SMRT U HONDI: Auto je poskočio i zabio se u kamen, prizor je bio jeziv!
Foto: RTS

Tragedija

SMRT U HONDI: Auto je poskočio i zabio se u kamen, prizor je bio jeziv!

Crna Hronika -
Tuga Danijel Tulimirović (17) iz Požege stradao je, dok su dvojica njegovih drugova povređena u saobraćajnoj nesreći kod sela Loret. Lekari se bore za život Marka Stanića (18)

POŽEGA - Danijel Tulimirović (17) iz Požege poginuo je, dok su dvojica njegovih drugova povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod požeškog sela Loret.Nesreća se dogodila u petak oko 23.30 sati, kad je „honda“ u kojoj su se nalazili sletela s puta i zakucala se u banderu.Velika brzinaU sudaru je teško povređen Marko Stanić (18), dok je vozač automobila Vladan Cicović (21) samo pukom srećom prošao s lakšim povredama.- Trojica mladića vozila su se lokalnim putem iz pravca Loreta ka Požegi. Cicović je iznenada, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad automobilom. „Honda“ je poskočila na uzvišenju i skrenula s puta. Udarila je u veliki kamen, a od siline udarca se prevrnula, da bi se potom zakucala u banderu - kaže izvor Kurira iz istrage.Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i policija.- Jedan meštanin začuo je jak udarac i odmah istrčao iz kuće. Zatekao je jeziv prizor! Delovi automobila bili su razbacani na sve strane, a trojica mladića zarobljena u smrskanoj „hondi“. Odmah je pozvao pomoć - priča naš sagovornik.Vatrogasne ekipe isekle su automobil kako bi nastradale izvukle iz olupine.- Tulimiroviću, nažalost, nije bilo spasa. Stanić je s teškim povredama glave prevezen u kragujevačku bolnicu, gde se lekari bore za njegov život. Vozač Cicović je, na sreću, lakše povređen - kaže izvor Kurira.Porodica nastradalog je u šoku i ne može da se pomiri s tim da se Danijel više nikad neće vratiti kući.- Išli su da odvezu druga u Dobrinju, a pri povratku je moj sin poginuo... Danijel je sedeo na mestu suvozača - plačući priča majka Gordana.Tragedija ju je zadesila dok je s mlađim detetom bila u bolnici.Neutešna porodica- Moj muž je bio kod kuće, u toku noći došla je policija i rekla nam da je naš sin poginuo. Sad sam kod kuće, ne znam kako ću nastaviti život bez mog Danijela - bilo je sve što je uspela da nam kaže potresena majka.Učenik Srednje tehničke škole Danijel Tulimirović danas će biti sahranjen.

ČinjeniceMLADI STRADAJU U SAOBRAĆAJKAMAmart 2016 - Stefan J. (23) iz Raševice poginuo je kad je automobilom sleteo s putafebruar 2016 - Supružnici Marija Agatonović (23) i Slaviša Vasić (30) poginuli su s troje dece kad su automobilom sleteli u reku kod Jagodinefebruar 2016 - Stefan L. (21) iz Kostolca poginuo je, dok su dve osobe povređene kad su „audijem 8“ sleteli s puta i zakucali se u drvojanuar 2016 - Nikola Jovanović (33) iz Tekije kod Kladova poginuo je kad je automobilom probio zaštitnu ogradu mosta i sleteo u provaliju

Smrt na putuBUGARIN NASTRADAO U SUDARU S KAMIONOMBugarski državljanin, čiji identitet nije saopšten, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pirot - Dimitrovgrad kod sela Lukavica. Kako saznajemo, nesreća se dogodila kad je na automobil kojim je upravljao nastradali naleteo šleper bugarskih registracija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track