GLUMAC SE NAGODIO: Petru Strugaru kazna od 70.000 zbog tuče
Foto: Damir Dervišagić

Glumac prebio taksistu

GLUMAC SE NAGODIO: Petru Strugaru kazna od 70.000 zbog tuče

Crna Hronika -
Tužilaštvo je ponudilo da novac bude isplaćen Stanojeviću, ali je on to odbio jer je protiv glumca pokrenuo parnični postupak, u kom se nada da bi mogao da dobije više novca

BEOGRAD - Glumac Petar Strugar sklopio je juče sporazum o oportunitetu s Prvim osnovnim tužilaštvom, na osnovu kog mora da plati 70.000 dinara u humanitarne svrhe jer je pretukao taksistu Jovana Stanojevića.

- Tužilaštvo je ponudilo da novac bude isplaćen Stanojeviću, ali je on to odbio jer je protiv glumca pokrenuo parnični postupak, u kom se nada da bi mogao da dobije više novca - kaže izvor Kurira iz Palate pravde.Incident se dogodio 29. marta 2014. na Zvezdari. Kako su ispričali očevici, glumac je prelazio ulicu s tada trudnom suprugom kad je taksista počeo da im dobacuje, a onda je, navodno, nasrnuo na Strugara. Glumac ga je tada udario i naneo mu tešku telesnu povredu.

- Sudski veštaci utvrdili su da je taksisti naneo povrede u stanju velike razdraženosti. Zaprećena kazna je bila do tri godine zatvora, ali je on pristao da prizna krivicu i uplati novac u humanitarne svrhe - dodaje sagovornik Kurira.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja