(VIDEO) ČEKA ROBIJU I JAČA NASIP: Kristijan Golubović se bori protiv poplave u Čačku
Foto: Kurir/D.Č.

Došao da pomogne

(VIDEO) ČEKA ROBIJU I JAČA NASIP: Kristijan Golubović se bori protiv poplave u Čačku

Crna Hronika -
ČAČAK - U iščekivanju zatvorske kazne od četiri godine i četiri meseca zbog trgovine narkoticima, Kristijan Golubović,zvezda rijaliti programa, posetio je poplavljeno područje sela Konjevići kod Čačka.

Kristijan je okupljenim građanima na bedemu Čemernice ponudio da im pomogne u punjenu vreća peskom i odbrani naselja od novih poplava.

- U Konjevićima je nakon povlačenja vode, ostalo blato do kolena, pa i da je hteo da se dohvati lopate, ne bi to mogao da uradi jer je došao u brendiranim patikama i trenerci koji nisu prikladni za obavljanje poslova za koje se Golubović nudio.

Ipak, okupljeni na bedemu su iskoristili kratko vreme koje je proveo u naselju Živanića put, da se slikaju, a čim je on otišao, ponovo su se dohvatili lopata i vreća - pričaju meštani ovog naselja.

- Nisam došao da jedem i pijem, već da pomognem ovim ljudima i učestvujem u odbrani od poplava. Na ovom mestu bio sam i pre dve godine i tada je situacija bila deset puta gora nego sada. Tu sam ako im trebam - rekao je Golubović okupljenim mladičima koji su gradili bedem na Čemernici.

(D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track