OVAKO JE POLICAJAC OTKRIO KUĆU STRAVE U SMEDEREVU: Na povratnici je samo napisala pomozite...
Foto: Reuters Jan 2016

Smederevac 4 zatočene žene primoravao na prostituciju

OVAKO JE POLICAJAC OTKRIO KUĆU STRAVE U SMEDEREVU: Na povratnici je samo napisala pomozite...

Crna Hronika -
SMEDEREVO - Četiri žene koje je Goran M. (52) zvani Dobrilin iz Smedereva primoravao na prostituciju mesecima su jele živo meso i bile mučene i vezivane lancima.

Davao im je odmrznutu hranu iz zamrzivača, mučio ih je, ucenjivao i brutalno tukao. Kako saznaje Kurir, Dobrilin ih je koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od droge i alkohola držao kao životinje i pretnjama, ucenama i batinama podvodio za nekoliko hiljada dinara po Smederevu i okolini.

Inače, ova strašna priča otkrivena je slučajno. Kad je policajac doneo poziv da se Goran javi da bi bio saslušan zbog sasvim drugog krivičnog dela, jedna od njih je primila poziv.- Nije ništa rekla policajcu, verovatno u strahu, jer se podvodač krio u kući, ali je na povratnici olovkom napisala „pomozite“.

Pošto je u kući bio mrak jer nije bilo struje, policajac nije odmah video šta je ona napisala. Ali kad je izašao, odmah je pročitao i istog trenutka pozvao kolege. Oni su ušli u kuću i pronašli ga sakrivenog u drugoj sobi. Te žene bile su nasmrt uplašene, počele su da plaču i da se tresu - kaže sagovornik Kurira.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track