MUP: Eksplozija u poslastičarnici nije teroristički napad
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jezivo samoubistvo u centru Beograda

MUP: Eksplozija u poslastičarnici nije teroristički napad

Crna Hronika -
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je nepoznati muškarac starosti oko 50 godina detonirao eksplozivnu napravu u jednoj poslastičarnici na uglu Takovske i Ulice Ilije Garašanina detonirao i da je dosadašnja istraga utvrdila je da se ne radi o terorističkom aktu.

MUP je prethodno saopštio da je za sada nepoznati muškarac poginuo u 12.38 sati u ulici Ilije Garašanina, nakon što je aktivirao eksplozivnu napravu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izašli na licu mesta kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Tragedija se odigrala u poslastičarnici "Petković" na uglu Takovske i Ulice Ilije Garašanina, kada je zasad neidentifikovana osoba ušla u poslastičarnicu, isterala sve koji su se zatekli i zatim aktivirala eksplozivnu napravu.

Ulica Ilije Garašanina zatvorena je od Palilulske pijace do Takovske ulice, u kojoj je saobraćaj bio veoma otežan. Zbog gužve je saobraćaj otežan i u Svetogorskoj ulici gde se napravila velika kolona vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track